Conventia de fitness MANIFEST LIFE- CAMPINA 2013


Conventia MANIFEST LIFE- CAMPINA se va desfasura ,vineri,6 septembrie a.c.,si vor fi  7 clase de aerobic  a cate 30-40 minute, fiecare clasa.

” Instructorii ( Numiti intr-o conventie “presenteri” ) care vor urca pe scena sunt dintre cei mai cunoscuti si mai pregatiti, si ne mandrim cu faptul ca i-am putut convinge de valoarea unei initiave intr-un oras in care evenimente de acest nu s-au mai realizat. Iata ce programe am pregatit pentru ca publicul sa faca sport pentru viata alaturi de profesionisti –  in aer liber, in centrul orasului, in atmosfera de “celebrare a vietii”.”

a declarat Clara Leica ,unii dintre instructorii care organizeaza acest eveniment.

Cele 7 clase sunt :

*REBOUND  AAS ( aerobic pe trambuline) , clasa predate de Dana Boros.

Dana Boros este lector la Federatia Romana Sportul Pentru Toti (FRSPT),  Master Trainer ReboundAAS , reprezentant in Romania al Conceptului de fitness “Steel Programs” ,  instructor international KANGOO JUMPS ,  Master Trainer Rebound AAS (Interval/Combat/Dance  Jump, Total Body Jump Workout) .

* KANGOO JUMPS cu  Cristina Androne ,  instructor international KANGOO JUMPS , CAPOEIRA AEROBIC.

Pentru realizarea acestei clase beneficiem de atentia si grija speciala a Master Trainer-ului Kinga Sebesteyn, care a introdus conceptual KJ in Romania.

*STEEL TONIC – un program revolutionar de cardio si tonifiere introdus in Romania de LOTUS SPORT (initiator Fernando Gorini) , si prezentat la Campina de Master Trainer Tunde Covacs ( Cluj Napoca ) 

*X-TEMPO, – program nou si revolutionar initiat de italianul Joan Altisen si prezentat la Campina de Master Trainerii  Mihaela Opria si Marius Grancea, din

 Brasov.

* BOKWA Fitness®   – un program cardio de grup extrem de îndrăgit în Europa și în Statele Unite, prezentat de Rustam Haceaturov ,  singurul instructor autorizat de Bokwa Internațional.

Rustam Haceaturov  este, de asemenea, specializat in multe alte programe cum ar fi Steel Tonic, Steel Training, Zumba® Fitness, Zumba Ton

ing®, Aqua Zumba®, step sau clase de antrenament funcțional.

* Zumba Fitness –  programul de dans-fitness cel mai cunoscut din lume,ce incorporeaza inteligent exercitii de aerobic, exercitii de tonifiere musculara si antrenament pe intervale prin alternanta ritmurilor de salsa, merengue, cumbia, bachata, cha-cha, reggaeton, samba, rumba sau flamenco. 

Ce inseamna evenimentul Manifest Life ?

PREZENTAREA PROIECTULUI

 Proiectul MANIFEST LIFE! are ca scop deschiderea spre viata sanatoasa si armonioasa prin educatie fizica, nutritie si abordare mentala pozitiva.  

Acest proiect  este initiat de catre Asociatia Frizzly  si cofinantat de catre Primaria Municipiului Campina si Consiliul Local.

Aportul educativ pe care o astfel de initiativa il are in municipiul  Campina ,este o completare la educatia formala efectuata in scoli, dar si ca o sursa de inspiratie pentru persoane aflate deja la varsta adulta, vizand modelarea de comportamente in spiritul respectului pentru viata.

Proiectul a demarat in data de 08.07.2013 prin organizarea de activitati recreative si de educatie fizica, in cadrul unor cursuri gratuite oferite unui numar de peste 60 elevi din Campina.

Prin activitatea lor, acesti elevi reprezinta grupul-nucleu al proiectului, motivand si incurajand spre  viata sanatoasa prin sport .

Activitatile sportive indoor dar si cele sustinute  in aer liber ( in special cele organizate pe platoul din zona Muscel si pe terenul de tenis al Bazinului de inot didactic)  au adus un impact pozitiv t asupra populatiei prin atmosfera vie, captivanta, menita sa atraga prin originalitate si divertisment.  Acestea trezesc interesul si atrag populatia de toate varstele catre miscare .

Proiectul  MANIFEST LIFE are o zona de desfasurare mult mai mare ( seminar de nutritie, atelier de creatie pe teme de nutritie si viata sanatoasa, jocuri inter-disciplinare de evaluare a cunostintelor, etc..), sunt evidentiate  activitatile fizice in aer liber pentru ca acestea  reprezinta , de asemenea, context si canale de comunicare directa cu  populatia Municipiului Campina si elevii unitatilor de invatamant 

din cel de a-2-lea municipiu din judet.

“Evaluarea finala” va constitui organizarea unui eveniment (de fitness) amplu in aer liber, in zona cea mai expusa a orasului –  intersectia de la “Casa Cartii”, in data de 6 septembrie, vineri.

Primaria Municipiului Campina sustine acest eveniment  prin oferirea de mijloace si prin asigurarea conditiilor propice unui astfel de eveniment.

Vor participa instructori cunoscuti din Romania si din strainatate,instructori cu o vasta experienta in fitness,participanti la foarte multe conventii de acest fe.

Acest   eveniment este o premiera,pentru Campina ,potrivit organizatorilor reiese ca publicul campinean   incepe sa fie pregatit pentru o zi intreaga de clase de fitness.

Leave a comment