Birou de asigurari Champ MB Ploiesti

Biroul nostru ofera orice tip de asigurare si consultanta financiara gratuita in conformitate cu nevoile si posibilitatile clientilor sai.
CAMPION BROKER DE ASIGURARE -cauta colaboratori/agenti asigurari din toata tara!!!
Vrei sa castigi bani activand intr-un domeniu atractiv, care ramane in permanenta de viitor? Ai un calculator, o imprimanta si acces la internet? Te asteptam sa te alaturi echipei Campion Broker de Asigurare! Pe langa comisionarea atractiva se ofera suport tehnic si logistic pentru demararea si gestionarea afacerii: instruire, platforma de lucru, contracte cu toti asiguratorii importanti, asistenta daune pentru clienti, acoperirea raspunderii profesionale, etc.
Daca lucrezi deja pentru un asigurator sau broker si esti nemultumit de posibilitatile limitate de a satisface cererile clientilor, de comisioanele care nu sunt cele mai atractive si nu se platesc la timp sau de softul folosit care nu tine pasul cu schimbarile din piata, atunci vino sa devii partener Campion Broker de Asigurare!
CAMPION BROKER DE ASIGURARE, societate de brokeraj cu dezvoltare la nivel national, pune la dispozitia clientilor sai orice tip de asigurare de la peste 20 societati de asigurare.
Suntem interesati de persoane care vad domeniul asigurarilor ca fiind solutia unei bunastari financiare si nu numai, pentru prezent si viitor, o alternativa la afacerile clasice pe termen lung.
De ce sa lucrezi pentru altii cand poti lucra pentru tine.
Locul si programul de lucru il stabilesti in functie de cum te simti mai bine. Asa poti avea si cele mai bune rezultate!

Strada Mihai Bravu nr.208,Bloc 25 A,parter ,langa fostul Laborex .

Telefon : 0737.423.566

http://www.campionbroker.com/

https://www.facebook.com/pages/Biroul-de-Asigurari-Champ-MB/1402191663381333?fref=ts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s