Complexul Sportiv Tel George Junior a fost inaugurat


Aseară a fost inaugurat Complexul Sportiv ” Tel George Junior ” Ploieşti, de la inaugurare nu au lipsit câţiva politicieni locali (viceprimarul Ploiestiului Raul Petrescu, consilierii locali Laurenţiu Rebega, Bogdan Toader şi deputatul Mircea Roşca), fostelor gimnaste Ana Maria şi Adriana Tamarjan şi Preşedintele Sportului Universitar Adrian Socaciu.
Bază sportivă este realizată de jucătorul de tenis de masă Victor Ionescu, un om de afaceri local care deţine un lanţ de magazine auto şi ideea de a deschide complexul sportive, a venit din partea Corinei Ungureanu.
După festivitatea de inaugurare şi tăierea panglicii oficiale, panglica tăiată de nepoata lui Victoria Ionescu (Maria, sportivă la CSM Ploieşti), a început partidă amicală de volei dintre Tricolorul LMV Ploieşti şi Steaua Bucureşti, înaintea acestui meci a fost intonat imnul naţional al României.
În cadrul arenei sportive se poate practica: volei, handbal, fotbal, tenis de masă, baschet, gimnastică, dans. De asemenea, complexul deţine şi spaţii pentru cantonament, săli de forţă, săli de conferinţe, precum şi un restaurant.
” Tot în cadrul complexului sportiv, părinții sau bunicii îi pot aduce pe cei mici pentru a juca fotbal sau, în cazul în care vorbim de copii cu vârste între 6 luni și 7 ani, aceștia pot participa la cursurile de baby-gym. Complexul este destinat în special sportului de masă. Prețul unui abonament este între 70 lei și 100 lei pe lună.” aşa cum a precizat fosta gimnastă Corina Ungureanu.

Leave a comment