Bogdan Ciocoiu,tanarul arbitru care vrea sa calce pe urmele lui Cristian Nica


De curand …C.J.A. „Dr. Emil Vlaiculescu” Prahova a anuntat lista rezulatelor obtinute in urma calificarii de arbitru ” CATEGORIA STAGIAR ” sezon 2014-2015. Printre cei 18 arbitrii se numara si Bogdan Costin Ciocoiu( in varsta de 15 ani ) , fost elev al “Colegiului National “I.L.Caragiale ” Ploiesti, Bogdan fiind unul dintre arbitrii care au avut medii mari la examen, media sa fiind de 8.75 .

Bogdan s-a  nascut pe 28 mai 1999,la Ploiesti 
 A  absolvit clasele 1-4 la Scoala Generala ”  Elena Doamna” Ploiesti  si clasele 5-8 la ”  Colegiul Nationa lon Luca Caragiale ” .
Pasiunea sa cea mare este fotbalul,fiind un suporter infocat al “lupilor galbeni “,nelipsind de la meciurile Petrolului si actiunile “gazarilor “.
Din arbitraj il admira mult pe italianul Pierluigi Collina .
A vrut sa devina arbitru,deoarece cunoaste acest fenomen,cunoscand personal mai multi arbitri din Prahova si antrenori de fotbal.
De ce arbitru si nu fotbalist ?
” Un arbitru  implica o munca si o responsabilitate mai mare
decat un fotbalist . ” a declarat ( cu emotii dar si plin de entuziasm )  in exclusivitate pentru InfoPloiestiCity,tanarul arbitru Bogdan Ciocoiu.
* Ii uram mult succes in noua sa cariera si speram ca intr-o buna zi sa vedem ca ii calca pe urme , celui mai bun arbitru ploiestean,Cristian Nica.
Lista arbitrilor care au obtinut promovarea la examenului susţinut în data de 15.06.2016,  arbitrii din tabelul de mai jos  au obţinut calificarea de arbitru CATEGORIA STAGIAR:

2 thoughts on “Bogdan Ciocoiu,tanarul arbitru care vrea sa calce pe urmele lui Cristian Nica

  1. Pingback: La doar 15 ani , tanarul arbitru ploiestean Bogdan Ciocoiu a arbitrat primul lui meci din cariera | infoploiesticity

  2. Pingback: La doar 15 ani, Bogdan Ciocoiu a debutat in arbitraj | ŞcoalaDeArbitri.Ro

Leave a comment