Imnul oficial al nationalei Romaniei a fost lansat la sediul FRF


foto:prosport.ro

Astăzi,luni 29 septembrie , a fost lansat oficial , la sediul FRF , imnul echipei naţionale a României şi al suporterilor .
Imnul este compus şi interpretat de cunoscută trupa rock,Iris.
La i conferinţă de presă, organizată cu prilejul lansării oficiale a imnului, au fost preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi membrii trupei IRIS .
“Astăzi vrem să găsim mîndria de a fi români şi de a fi uniţi pentru realizarea performanţelor. Cred că a venit vremea să fim din nou suporteri ai echipei naţionale. E o mare bucurie pentru FRF să înceapă acest proiect alături de formaţia Iris. Această trupa a produs imnul din pasiune, fără nici un cost din partea Federaţiei de Fotbal”, a declarat Răzvan Burleanu la conferinţă de presă.
“În viaţă nimic nu este întîmplător. În 2016, Iris va împlini 40 de ani. Cînd am aflat de intenţia FRF de a se face un astfel de imn am zis că această este şansă noastră. Sper că această piesă să impulsioneze naţională”. a spus la aceeaşi conferinţă şi fondatorul trupei Iris , Nelu Dumitrescu
“Am primit această propunere de a lansa imnul la meciul cu Ungaria pentru că va fi un stadion plin. Noi sperăm să înveţe toţi suporterii acest imn pînă la meciul cu Ungaria. Cînd spunem “pe ei, pe mama lor” ne referim că noi trebuie să-i convingem şi pe adversari şi pe mamele lor că vrem să cîştigăm. Nu e nimic rău”, a punctat şi noul solist al trupei ,Rafael.
“Pe ei, pe mama lor!”
La minutul 2.30 se aude şi cunoscutul slogan,al galeriilor “Pe ei,pe mama lor “.
În jurul orelor 12.00 imnul a fost lansat şi pe canalul Youtube al FRF, pe site-ul instituţiei dar şi pe pagină de facebook a echipei naţionale.

foto:prosport.ro
Vezi şi ascultă imnul naţionalei aici :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s