Au fost lupi dupa pauza…Viitorul – Petrolul Ploiesti 1-3 (1-0 )


Lupii au muscat dupa pauza. Viitorul-Petrolul 1-3

“Lupii galbeni ” au castigat , duminica, in deplasare cu scorul de  3-1 la Chiajna , impotriva Viitorului Constanta , dupa ce au fost condusi la pauza cu 1-0 .

Dupa infrangerea de etapa trecuta cu Steaua si pe locul 6 înaintea meciului cu “pustii lui Hagi ”  galben-albastrii aveau obligatia morala sa bata pe Viitorul Constanta .

Petrolul a inceput in ofensiva meciul , in minutul 12  Mustivar,  a reluat cu capul , apoi Tamuz a sutat spre poarta mingea a fost deviata de Mitrita ,dar aceasta a trecut peste poarta gazdelor ( minutul 23 ).

In minutul 25 “il capitano ” Marinescu a sutat din careu , dar mingea a ocolit bara portii amfitrionilor.

Prima ocazie pentru Viitorul a aparut in minutul 28,Tanase a reluat cu capul,mingea a fost respinsa in corner.

O ocazie care a anuntat golul amfitrionilor.

In minutul 33 gazdele au deschis scorul  ,Daminuta a prins un trasor din margine careului,mingea oprindu-se in poarta lui Pechana .

Prima repriza s-a incheiat cu doua ocazii ale celor doua echipe, in  minutul 43 De Lucas a sutat puternic,mingea a ocolit putin  vinclul portii aparate de  Buzbuchi, apoi in minutul 44 Pechana a avut o parada la un sut puternic trimis de Mitrita .

Dupa pauza ,”lupii ” au iesit mai motivati de la cabine  .

Prima ocazie de a restabili egalitatea a apartinut lui  Astafei ,fostul jucator al Otelului a reluat din interiorul careului spre poarta adversa dar Buzbuchi a avut o parada uluitoare.

Pana la urma, gazarii au marcat în minutul 72, Teixeira a fost faultat in careu ,penalty pentru Petrolul.

Tamuz a executat penalty-ul pe coltul opus si a dus scorul la 1-1 pe tabela de marcaj .

Dupa golul egalizator ,petrolistii au fost cei care au dominat pe teren si au reusit sa mai marcheze de doua ori.

In minutul 83 , s-a facut 2-1 pentru “lupi”  Tamuz i-a pasat in careu lui Astafei , cel din urma la fentat pe Mamele dupa care a inscris ca un atacant pur-sange  în stânga lui Buzbuchi .

Tot Astafei a inchis tabela de marcaj,punctand pentru 3-1,cu un sut din unghi ,assist de data aceasta de la Nkoyi.

Scor final Viitorul – Petrolul 1-3 si ” galben-albastrii ” mai pot spera la titlu,mai ales ca Steaua si Astra au remizat ( tot aseara ) in Ghencea,scor 0-0 .

Viitorul: Buzbuchi – Nikolov (Tîru 75), Daminuta, Mamele, Mitrea – Pana, Benzar – Andelkovic (Nedelcu 55), Fl. Tanase, Mitrita – Bonilla (Manea 61)

Rezerve: Balauru – Putanu, Neacsa, Markus

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Satli, Beta (Fanchone 46) – De Lucas, Mustivar (Nkoyi 59) – Priso, Marinescu, Teixeira – Tamuz

Rezerve: Cobrea – Ipsa, Filip, Nepomuceno

“Sunt un antrenor multumit, dar si chinuit. Viitorul ne-a chinuit în prima repriza, ne-a obligat sa jucam cu pase lungi. Viitorul e o echipa care deseneaza frumos, dar nu are experienta.

Echipa e mult mai ofensiva. Am fost obligat sa fac schimbari, l-am bagat pe Fanchone. Am bagat si un al doilea vârf, aveam nevoie de forta în atac. Am reusit sa punem presiune.

Astafei e un jucator care face si travaliu, dar care cauta si golul. E o arma secreta pentru noi. Pe Marinescu l-am schimbat pentru ca pe ultima treime nu mai avea viteza necesara. Aveam nevoie de un jucator mai de viteza, mai ofensiv”, a declarat la Dolce Sport,antrenorul Petrolului,Gigi Multescu .

foto:prosport.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s