Calificare la pas,joc modest .Unirea Jucu -Petrolul 0-3


 

Lupii galbeni s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Unirea Jucu - Petrolul 0-3

“Lupii galbeni ” s-au calificat (miercuri seară) în optimile de finală ale Cupei României după o victorie cu scorul de 3-0, în fața Unirii Jucu.
Începutul meciului a fost echilibrat, ardelenii având chiar şansa să deschidă scorul încă din minutul 4, Sergiu Ionuț Pop, a șutat puternic, Cobrea a avut o paradă uimitoare şi a scos mingea de transversală, apoi Sergiu Pop, a trimis dintr-o lovitură cu capul puţin pe lângă poartă, iar Vlad Pop a ratat ţinta printr-un şut violent de la distanţă.
Gazării şi-au revenit din şoc, în minutul 17, Pastorini pătrunde în careu, cade după un contact cu doi adversari clujeni, însa faza a fost lăsată să continue (corect) de arbitru.
În minutul 24, Petrolul a deschis scorul, Astafei înscrie lejer pe colţul lung, din 8 metri, după o centrare a lui Beța, prelungită de Filip.
Până la pauză “lupii ” au mai marcat o dată prin N’Koyi a driblat ca Messi 3 fundaşi adverşi şi a înscris plasat (minutul 32).
Scor la pauză 2-0 pentru Petrolul şi deja calificarea în optimi părea rezolvată.
După pauză, galben -albastrii au mai înscris o dată, în minutul 56, Gallegos a centrat perfect, N’Koyi a şutat în bară tranversalaiar Astafei a înscris lejer din faţa porţii, reuşind şi dubla.
Putea fi 4-0, dar N’Koyi a şutat în tranversala cu exteriorul (minutul 66) a nimerit, din nou, transversală.
Scor final 3-0 pentru Petrolul, o calificare fără prea mari emoţii, dar cu dureri de cap pentru Multescu, care trebuie să găsească soluţii pentru îmbunătăţirea jocului echipei.
Unirea: Vâtcă – Pojar, Vâscan, Mureșan (cpt), Turcu – Sergiu Pop, Mănășturean (74 Văidean) – Vlad Pop, Luca (60 Boska), Danciu (78 Pataki) – Sergiu Ionuț Pop. Antrenor: Alpar Meszaros
Petrolul: Cobrea – Peteleu (86 Radu), Ipsa, Satli, Beța (cpt) – Filip, Gallegos – Nepomuceno (74 Fanchone), Pastorini, Chiriță (30 N’Koyi) – Astafei. Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s