Fortuna vrea sa produca surpriza 16-zecimilor de finala


Mâine seară , începând cu ora 20.30, Fortuna Poiana Câmpina va întâlni în 16-imile Cupei României, pe Dinamo Bucureşti , partida se va desfăşura pe stadionul Ïlie Oana “.
Meciul la prima vedere pare interesant ,echipa prahoveană ,singură reprezentanta a Prahovei în liga 2 (ocupanta locului 3 din seria a 2 a) va încerca să producă surpriză prin eliminarea din competiţie, a unei foste specialiste a Cupei,pe Dinamo.
Deşi pare un meci al speculaţilor,celor două echipe având o colaborare , conducătorii celor două grupări exclud varianta unui blat, pe ipostază ” frate,frate dar Cupa e pe bani “.
Pentru meciul de mâine , conducătorii Fortunei au luat măsuri speciale, aceştia vor pune la dispoziţia doritorilor autocare pentru a ajunge la meci .
În autocare vor avea loc doar cei care posedă bilete pentru meciul Fortuna – Dinamo, acest tichet costă 10 lei.
Doritorii pot achiziţiona bilete de acces de la stadionul Fortuna din localitate , pe site-ul eventim.ro ( http://www.eventim.ro/ro/bilete/sezon-2014-2015-fortuna-poiana-câmpina-ploieşti-stadionul-ilie-oana-705154/performance.html ) sau magazinele partenere Eventim din Câmpina şi Ploieşti .
“Pentru noi, meciul cu Dinamo este unul că oricare altul. Indiferent că întâlnim echipa bucureşteană sau Şoimii Pancotă obiectivul este mereu acelaşi, victoria. Într-adevăr, am evoluat la Dinamo şi vreau cu acest prilej să lămuresc o problema. Nu am fost îndepărtat de la această echipa, ci eu am ţinut să plec pentru a reveni acasă, la Fortuna. Este un meci mai special pentru mine, în această seară, dar nu doresc decât un singur lucru,
să îmi fac cât mai bine treaba pe teren pentru echipa mea. Totodată, nu am înţeles de ce domnul Stoican a vorbit nu tocmai elegant despre mine, în vestiarul bucureştenilor, după plecarea de la Dinamo. Nu mi s-a părut deloc în regulă acest lucru din partea unui antrenor care se respectă” a declarat pentru http://sportcampina.blogspot.ro/ , mijlocaşul echipei Fortuna, Ionuţ Cioinac
Meciul Fortuna Câmpina – Dinamo va fi transmis în direct de Sport.ro

foto:sport.dragoş-trestioreanu.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s