Târgul de Toamnă Ploiesti , ediția a XIII-a


SC Hale și Piețe SA şi Primăria Municipiului Ploiești organizează în perioada 26-28 septembrie 2014, ediția a XIII-a ediţie a „Târgului de Toamnă”.

Acest eveniment, care a devenit tradiţie în municipiul Ploieşti, oferă posibilitatea achiziţionării produselor de sezon la preţuri mai mici, precum şi ocazia de a petrece momente de relaxare cu pastramă, must şi vin din podgoriile prahovene şi nu numai, în acorduri de muzică populară.
Duminică, 28.09.2014, in cadrul reuniunii de trap, cursa va fi intitulată “ Premiul SC Hale și Piețe SA”, la final fiind acordate premii.
În zona Hipodrom, str. Bucureşti, nr. 2, Ploieşti, Prahova, vor fi amenajate 60 de locaţii pentru expunerea şi comercializarea legumelor şi fructelor, florilor de sezon, produselor apicole, produselor de panificaţie şi patiserie, mustului, vinului, ţuicii şi dulceţurilor.

Ambianţa de sărbătoare va fi asigurată în intervalul 26 – 28 septembrie 2014 de instituţii de prestigiu prahovene, precum Teatrul „Toma Caragiu”, Casa de cultură „ I.L. Caragiale”, Filarmonica „ Paul Constantinescu” şi Casa Armatei.

sursa:www.phon.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s