CSU ASESOFT a invins Partizan Belgrad cu scorul 87-59 ,intr-un amical jucat aseara


Duelul giganţilor a fost câştigat de CSU Asesoft. CSU ASESOFT -PARTIZAN BELGRAD 87-59 (meci amical)
Acum 4 ani, campionii au ratat pe ultima sută de metri calificarea în grupele EuroChallenge.
În aceelasi an (n.a. 2010), sârbii de la Partizan Belgrad au fost la câteva secunde de finală Euroligii, la Paris, dar au fost învinşi de grecii de la Olympiacos, în prelungiri.
Aseară, campioana României a învins campioana Serbiei, poate cea mai frumoasă victorie obţinută de ploieşteni în Sala “Olimpia “.
Deşi Partizan Belgrad nu mai este echipa care a învins, în ultimii doi ani “nume grele ” ale baschetului european precum: Barcelona, Olympiacos, Fenerbahce sau Broşe.
În vară au plecate 4 dintre vedetele sârbilor, aceştia venind în oraşul “aurului negru ” şi fără doi jucători importanţi Tepic și Milosavljevic.
Chiar și aşa, Partizan rămâne o echipă plină de orgoliu şi ambiţie, tinerii Milutinov, Torlak, Bezbradica sau Salic, aducând spiritul sârb la Ploieşti.
Amicalul de la Ploieşti, a fost pentru sârbi şi români o repetiţie finală pentru noul sezon naţional şi european, cele două echipe fiind posibile adversare în EuroCup.
Elevii lui Dado Arnautovic au luat în serios meciul, dominând în multe faze şi intrând la pauză cu avantaj pe tabelă.
Drăgan Labovic, jucătorul Asesoftului, a fost foarte activ pe teren, rememorând disputele cu Partizan, din meciurile în care juca pentru FMP Zeleznik sau Borac Cacak.
“Îl capitano ” Cătălin Burlacu a jucat perfect, ca în vremurile când îşi domina adversarii, iar americanii Flowers și “Hadji ” Mohammed, au demonstrat încă o dată ce înseamnă să joci pentru campioana României.
Per total, cele două echipe au făcut spectacol pe parchet, de la CSU Asesoft remarcându-se şi noii veniţi: Runkauskas, Pelekanos, Brown și Cooper, ploieştenii au arătat că sunt pregătiţi pentru tripla campionat-cupa-Europa, urmând ca jocul de aseară din “Olimpia ” să deschidă un nou drum spre titlu 11, cupă şi rezultate remarcabile în Europa Cup.
Show marca NBA la prezentarea celor două echipe
Înainte de începutul meciului, cele două echipe au fost prezentate printr-un real spectacol de lumini, fum şi artificii, primii fiind prezentaţi sârbii, apoi campionii României cu urale şi aplauze la scenă deschisă.
De menţionat şi publicul fantastic, cei 3000 de spectatori aplaudându-i pe cei de la Partizan şi au încurajat elevii lui Dado Arnautovic în multe momente ale meciului, în ultimele secunde, toţi prezenţi în sală s-au ridicat în picioare.
Asesoft: Sijarto 3, Pelekoanos 8, Labović 11, Burlacu 10, Braun, Negotescu 6, Mohamed 7, Dogaru, Li, Kuper 10, Flauers 13, Runkauskas 13, Movileanu 6, Ene.
Partizan: Torlak, Aranitović, Kuzeloglu, Marinković 7, Dalo 7, Milutinov 18, Gagić 4, Andrić 7, Milutinović 9, Miković, Bezbradica, Bogdanović 6, Šalić 1.
Următorul meci al celor de la CSU Asesoft Ploieşti va fi de altfel şi primul meci oficial al sezonului, cu SCM U Craiova în optimile Cupei României, partidă se va disputa la Ploieşti, pe data de 17 septembrie, de la ora 18.00.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s