Cristi Vlad NU va ocupa nici o functie in cadrul Centrului de Copii si Juniori de la Petrolul


Cristi Vlad NU a preluat o funcţie la Centrulul de copii şi juniori de la FC Petrolul!
În cursul zilei de azi, presa locală a scris despre o posibilă plecare a lui Cristi Vlad, la Centrul de Copii şi Juniori a echipei Petrolul Ploieşti.
Într-adevăr fostul fotbalist, nu mai ocupă funcţia de team manager al ” lupilor galbeni “, dar a infirmat că va urma să ocupe vreo funtie la juniori şi copii, infirmarea a fost postată de Vlad pe profilul său de facebook. ” Trebuie şi vreau să fac o precizare.. NU am preluat nicio funcţie în cadrul Centrului de copii şi juniori a FC PETROLUL! Singurul lucru cert este că nu mai îndeplinesc funcţia pe care o aveam! ATÂT! ” a scris Cristi Vlad.
În locul lui Cristi Vlad, team manager-ul clubului FC Petrolul Ploieşti este Dan Dorobeţ, care revină în această funcţie.
„În primul rând, mă bucur foarte tare că am revenit la Petrolul. Voi face tot ce-mi stă în putinţă să mă achit de sarcinile pe care le presupune acest post, vreau să pun urmărul, alături de conducere, de întregul colectiv, în lupta pentru titlu. Ca director sportiv, mă voi ocupa de probleme de ligă, de federaţie, comisii şi aşa mai departe, tot ce ţine de o asemenea funcţie în cadrul unui club”, a declarat pentru telegrama.ro, noul team manager Dan Dorobeţ.
Plecarea lui Cristi Vlad din funcţia de director sportiv, a fost confirmată de patronul ” găzarilor “, Dan Capră a „Cristi Vlad a fost şi este angajat al clubului. El a solicitat un concediu de odihnă pentru a petrece mai mult timp cu copilul, iar la revenirea din concediu se va ocupa, alături de Claudiu Toader, de Centrul de Copii şi Juniori. Nu este vorba despre nicio neînţelegere, ci doar despre aducerea unui om cu experienţă în acea poziţie” a declarat pentru jurnalulph.ro, Dan Capră.

foto:facebook//cristivlad

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s