Tricolorul LMV a invins Steaua ,intr-un meci amical


Tricolorul LMV Ploiesti a batut Steaua

 
Tricolorul LMV Ploieşti  a jucat  joi seară, după  finalul festivităţilor de inaugurare a Complexului Sportiv „Tel George Junior” împotriva bucureştenilor de la Steaua , într-un meci amical . 

La primul meci disputat în nouă sala ( care va deveni “casă LMV-iştilor ” ,aici ploieştenii îşi vor dispută meciurile de pe teren propiu în noul sezon ) , echipa ploiesteana a reuşit un joc bun, victoria împotriva Stelei le aduce un plus de moral în perspectiva noului sezon  din Divizia A2,la finalul acestui ploieştenii speră că vor promova  în prima divizie la volei .

În prezenţa a 150 de spectatori ,printre care vedete din lumea sportului şi politicieni , Tricolorul LMV a  început meciul bine , având la un moment 9 puncte avans pe tabela ( 16-9 ).

Pe o mică relaxare a “amfitrionilor ”  bucureştenii , au revenit în joc,apropindu-se la un singur punct ( 18-17 ).

Suspansul s-a menţinut până la sfârşitul sfertului 1 , ploieştenii fiind mai atenţi la fileu şi au reuşit să recupereze două mingi de set. LMV-iştii au câştigat primul set cu o diferenţa mică ,scor 25-23 .

Setul 2 a urmat aceleaşi coordonate , prahovenii având un avans de patru puncte ( 17-13 ) , dar Steaua a reechilibrat dispută egalând scorul ( 19-19 ) .

Apoi fiecare echipa şi-a câştigat serrviciul,setul având nevoie de prelungiri , Tricolorul LMV a câştigat cu emoţii setul doi cu scorul de 27-25.

În ultimul sfert , Steaua şi-a adus aminte că a venit la Ploieşti să nu facă doar act d eprezenta,deşi partida era una amicală şi a început în forţă  conducând la o diferenţa de patru puncte, apoi “tricolorii ” au egalat  scorul ( 8-8) , apoi au trecut în avantaj (scor )  18-17.

Ca spre finalul setului precedent , nici o echipa nu a mai pierdut serviciul, gazdele având ocazia să închidă meciul ,dar au pierdut mingea de set şi meci la scorul 24-23.

Steaua a dat emoţii după ce a beneficiat de greşelile ploieştenilor ,având o şansă de set, însă Tricolorul LMV a revenit  spoectaculos  şi a reuşit să câştige 3 puncte la rând , implicit, apoi set şi meci scor final  27-25 pentru ploieşteni.

Partida a fost o demonstraţie de volei, un spectacol cu mingea la fileu,chiar dacă cele două echipe (încă) sunt în pregătiri , cele două divizii din voleiul masculin incepanad în luna octombrie .

Victoria celor de la Tricolorul LMV aduce speranţe  pentru a vedea în prima divizie la volei masculin, o echipa din Prahova.

Tricolorul LMV Ploieşti : Sergiu Marinca, Răzvan Purice, Andrei Achimescu, Mario Drăghici, Ştefan Someşan – Alexandru Călin (libero).

Rezerve  : Andrei Ioan, Sebastian Palfi-Tamas, Alexandru Voinea, Răzvan Popa, Mădălin Marinescu, Bogdan Mehedinţeanu, Tudorel Fărcaş .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s