Majoretele de la CSU Asesoft Ploiesti au avut preselectie pentru colege noi


Ieri (2 septembrie a.c.) la sala de fitness din cadrul AFI Palace Ploiesti a avut loc preselectia pentru majoretele CSU Asesoft Ploiesti. 15 tinere care iubesc dansul si doresc sa faca parte din trupa de majorete ale campionilor s-au prezentat la castingul organizat de CSU Asesoft si coregrafa majoretelor Zizik (Alexandra Negulescu).
Unele dintre tinerele talentate au avut ceva emotii, dar carismatica coregrafa (n.a. Zizik) a reusit sa le faca zâmbitoare si sa lase de o parte orice trac. Fetele au avut doua probe de dans, una la liber, a doua aleasa de concurenta.

Dupa aproximativ doua ore, a venit rândul majoretelor sa faca o demonstratie de dans, apoi acestea au repetat cu concurentele.

În jurul orelor 16.30, preselectia s-a terminat,concurentele având emotii în continuare pâna la decizia luata de Zizik, zilele acestea când va anunta noile colege ale trupei de majorete.

Pentru ca a fost un casting serios din juriul au facut parte:
Zizik (Alexandra Negulescu), Ionut Georgescu (presedinte executiv CSU Asesoft Ploiesti), internationalul Levente Szjarto (unul dintre cei mai emblematici jucatori ai campionilor) si Ionut Urzeala (manager CSU Asesoft Junior).

” A fost o preselectie reusita… am avut participante talentate si cu mult entuziasm! A fost o decizie dificila Si speram ca am facut cea mai buna alegere si sunt sigura ca fetele se vor adapta cu brio echipei de majorete Asesoft Ploiesti! Le uram multa bafta !!! “, ne-a declarat zâmbitoare dupa preselectie simpatica si carismatica Zizik (Alexandra Negulescu) coregrafa majoretelor CSU Asesoft Ploiesti .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s