Un baietel de 6 ani din Baicoi are nevoie de DOAR 225 lei pentru a-si cumpara o pereche de ochelari


În luna decembrie 2013, site-ul InfoPloiestiCity a lansat un apel disperat către ploieşteni (https://prahovazidezi.wordpress.com/2013/12/14/46306/)
Din partea familiei Ene din oraşul prahovean Băicoi, privind ajutorarea acestei familii cu rechizite, dulciuri, jucări, şamd, după ce mama a doi copii a rămas singură, despărţindu-se de soţul ei.
Cristina (mama micuţilor) de aproape 4 ani, se chinuie să le ofere copiilor săi (o fetiţă şi un băieţel) în vârstă de 12 ani respectiv 6 ani un trai decent şi o educaţie.
Doamna Ene este dansatoare împreună cu fetiţa sa (n.a. Larisa Iuliana) într-un asamblu local de dans şi veniturile obţinute nu poate întreţine singură familia, având multe cheltuieli cu cei mic plus facturi, mâncare, rechizite, şamd.
Mai mult… pentru ca soarta familiei să fie potrivnică, mama este operată la ochiul stâng.
De Paşte anul acesta, după ce a citit întreaga poveste, doamna Ileana Preda din oraşul Buftea a răspuns pozitiv la apelul nostru şi a ajutat familia Ene prin rechizite şi cadouri de la Iepuraş, demonstrând că are un suflet nobil.
Fiul Cristinei are nevoie urgentă de suma modică de 225 lei
Valentin Sebastian s-a născut prematur la 7 luni în urmă cu 6 ani. Sebi are o dizabilitate la ochiul stâng (cu dioptrie 9) şi la dreptul astigmatism mixt cu dioprie cilindrică, micuţul mergând lunar la Vaida Optic pentru control.
După un efort mare, mama acestuia a dat comandă pentru o pereche de ochelari, dar… din nefericire… nu deţine… SUMA DE 225 LEI PENTRU A RIDICA OCHELARII lui Sebastian.
Din păcate, Sebastian trebuie să se ducă la comisie anual, schimbarea lentilelor şi controlul costându-l 230 lei.
Veniturile familiei se rezumă doar la alocaţiile copiilor.
Deşi tatăl este obligat prin lege să achite lunar pensia alimentară în cuantum de 165 lei, acesta a uitat de acest lucru.
Mama fiind obligată să întreţină familia din alocaţiile copiilor
Deşi a apelat la multă lume, nu a primit niciun răspuns, toţi uitând că printre prahoveni mai sunt şi oameni care au nevoie urgentă de un ajutor.

Cei care doresc să-i facă o bucurie micuţului Sebastian şi pot ajuita familia cu rechizite pentru începutul noului an şcolar pot lua legătura cu mama acestora…
Ene Cristina str. Progresul nr.21 bl.21 sc. A etj.1 oraş Băicoi jud. Prahova.

Telefon : 0727090098.

Mulţumim anticipat.

One thought on “Un baietel de 6 ani din Baicoi are nevoie de DOAR 225 lei pentru a-si cumpara o pereche de ochelari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s