MANIFEST LIFE CAMPINA 2014


PREZENTAREA PROIECTULUI

Prin proiectul MANIFEST LIFE, Asociatia FRIZZLY continua actiunea de success care a fost initiata in 2013 , avand ca scop deschiderea spre viata sanatoasa si armonioasa prin educatie fizica, nutritie si abordare mentala pozitiva.
Beneficiind de sustinere si co-finantare din partea Primariei Municipiului Campina si a Consiliului Local, proiectul vizeaza in primul rand implicarea populatiei orasului in aceste activitati recreative si de educatie fizica, in cadrul cursurilor gratuite , sustinute de Asociatia FRIZZLY.
Ca si anul trecut, aceste cursuri se incheie cu organizarea conventiei de fitness MANIFEST LIFE ,-acum, editia a doua- si sunt semene ca aceasta promite sa creeze traditie in Municipiul Campina.
Aici, un astfel de eveniment a fost, anul trecut, o premiera, iar interesul pe care participantii si invitatii din alte orase il arata in acest an reprezinta dovada cea mai sigura ca munca de pionierat si-a meritat efortul.
Instructorii care au acceptat invitatia de a urca pe scena sunt deja nume mari in industria fitnessului pentru toti, pregatiti peste hotare, cu experienta foarte vasta si prezenti de obicei la conventii mari si cunoscute in lume.
Conventia MANIFEST LIFE II- CAMPINA se desfasoara pe parcursul unei dupa-amiezi,- sambata, 30 august,- in aer liber, in zona cea mai expusa a orasului – intersectia de la “Casa Cartii”.
Programul contine 9 clase de sport dintre cele mai noi, variate si interesante. Acestea vor demara la orele 14:00 si fiecare clasa va dura 30 minute. Durata clasica pentru o astfel de clasa este de 50 minute, dar organizatorii urmaresc sa incurajeze si pe cei care nu au mai fost pana acum la o conventie de fitness si, de asemenea, sa ofere cat mai multe tipuri de clase, promovand variante noi si captivante de a face sport care, deocamdata, nu sunt populare in orasul Campina.

Primaria Municipiului sprijina initiativa prin oferirea de mijloace si prin asigurarea conditiilor propice unui astfel de eveniment. Gazduirea lui in centrul orasului , primitor, spatios, verde , sustine si faciliteaza, prin expunere, aportul educativ pe care il are conventia MANIFEST LIFE .

Programul conventiei de anul acesta preia tiparul celui de anul trecut si il imbogateste.

STEP COREGRAFIC – Spre deosebire de anul trecut, la editia a doua a conventiei se va o clasa de step coregrafic, caci se pare ca nivelul campinenilor iubitori ai acestui stil s-a ridicat simtitor. Bianca Marcarov(Lotus Sport-Bucuresti), Cristina Androne (Atleticlub- Buzau) si Mihaela Opria (Belaqua- Brasov) sunt nume care au adus stepul coregrafic romanesc la standarde europene . Prezenta tuturor trei in acelasi timp pe scena MANIFEST LIFE CAMPINA va fi, cu siguranta, un regal.

KANGOO JUMPS -Nu vor de lipsi nici de data asta doua clase de kangoo jumps, caci se stie ca exista multi practicanti in zona iar acest sport a creat multi adepti ai sportului in toata tara. Clasele vor fi sustinute de Cristina Androne si Ilinca Tarbujaru iar imaginile de anul trecut, care au facut multimea sa aclame, dovedesc ca aceast moment nu mai are nevoie de prezentare.

Rebound AAS ( aerobic pe trambuline) reprezinta ceva nou pentru Campina, dar el a creat un curent in tara si este din nou in programul MANIFEST LIFE gratie clubului Lotus Sport Bucuresti. Printre altele, Dana Boros este lector la Federatia Romana Sportul Pentru Toti (FRSPT), Master Trainer ReboundAAS , reprezentant in Romania al Conceptului de fitness “Steel Programs” , instructor KANGOO JUMPS , Master Trainer Rebound AAS (Interval/Combat/Dance  Jump, Total Body Jump Workout) .

BOKWA Fitness® – readuce la Campina atmosfera incendiara care anul trecut nu a lasat absolut pe nimeni sa stea pe margine. Programul este foarte accesibil tuturor, indiferent de varsta si pregatire, reprezentand o varianta cardio extrem de indragita in Europa si in Statele Unite. Pe scena MANIFEST LIFE, clasa va fi tinuta de Dana Badea, instructor autorizat Bokwa Fitness® si echipa Clubului Sportiv Ciprian Sora din Bucuresti.

X-TEMPO, – program nou si revolutionar initiat de italianul Joan Altisen si prezentat la Campina de Master Trainerii Mihaela Opria si Marius Grancea, din Brasov. Acesti doi instructori sunt doua dintre numele cele mai vechi in lumea fitnessului in Romania, recunoscuti si invitati deseori la conventii internationale.

Programele STEEL sunt reprezentate anul acesta de o echipa mult mai mare decat anul trecut. Programul revolutionar de cardio si tonifiere introdus in Romania de LOTUS SPORT este initiat de argentinianul Fernando Gorini care va urca pe scena Manifest life II , impreuna cu Master Trainer Tunde Covacs, din Cluj. S-au introdus in program nu doar Steel Tonic, si ci Steel Combat, acoperind astfel toate gusturile, de la programe facile pana la cele de intensitate maxima. Energia STEEL este molipsitoare la toate evenimentele la care echipa ia parte, si Manifest Life nu va face exceptie.

PILATES FUSION- O noutate in aceasta editie. Doua instructoare pe care profesionalismul si gratia le evidentiaza au pregatit o clasa exceptionala de Pilates Fusion care va fi mai mult decat binevenita la jumatatea programului. Este vorba de Marga Balan, lector FRSPT, Trainer Pilates BBU (Balanced Body University) foarte apreciata in tara si nu numai, si de Elena Paraschiv, Instructor International Pilates ( Shape Up Pilates Studio – Campina) care s-a si stabilit in orasul nostru, aducand cu ea o vasta experienta pe care a acumulat-o lucrand in pretentiosul mediu Worldclass – Bucuresti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s