Alhaji Mohammed ramane alaturi de campioni


foto : Mirela Oprea ( M& M Production )

 

 

 

 

 

 

 

 

Inaintea plecării echipei CSU Asesoft Ploiesti în cantonamentul din Serbia ( localitatea Zlatibor ) , lotul campioanei a fost definitivat pentru noul sezon .
Dupa cateva zile de incertitudine si negocieri , Alhaji Mohammed, a semnat pentru inca un an cu gruparea ploiesteana , avand optiunea de prelungire in vara anului viitor .
Americanul si conducerea CSU Asesoft au ajuns la o intelegere ( dupa aproape doua luni de discutii ) , Mohammed fiind in acest moment al 8 lea jucator strain din lotul alb-albastrilor .
„Hagi a înţeles în cele din urmă că CSU Asesoft reprezintă cea mai bună opţiune pentru el în acest moment al carierei şi am bătut palma pentru încă un sezon. Este un jucător care a avut un impact major asupra evoluţiei noastre în competiţiile interne şi în EuroCup şi ne bucurăm că a ales să continue la Ploieşti. Puzzle-ul este gata pentru noul sezon, unul în care concurenţa va fi extrem de puternică pe fiecare post, iar Mohammed cunoaşte acest aspect. Cel mai bun va juca, dar eu sunt convins că atât americanii, cât şi europenii noştri din lot vor face tot ce le stă în putinţă pentru un an competiţional de excepţe”, a subliniat preşedintele executiv Ionuţ Georgescu. La rândul său, jucătorul a postat un mesaj pentru fanii ploieşteni, pe o cunoscută reţea de socializare: „Acasă este acolo unde se află inima ta. Acesta va fi cel de-al 11-lea an ca jucător profesionist şi sunt fericit că voi putea reprezenta din nou oraşul meu natal, Chicago, şi echipa mea, CSU Asesoft, în competiţiile europene. Am semnat un nou contract şi sunt pregătit să încep treaba”. a declarat Ionut Georgescu ( Presedinte executiv CSU Asesoft Ploiesti ) pentru ziarulprahova.ro
16.8 puncte, 4.6 recuperări şi 3.2 pase decisive, în 32 de partide jucate în Liga Naţională respectiv 14.3 puncte, 3.4 recuperări şi 2.7 asisturi in EuroCup , sunt cifrele americanului in sezonul trecut .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s