Campionii de la CSU Asesoft Ploiesti s-au reunit pentru noul sezon


Luni seara campionii de CSU Asesoft Ploieşti s-au reunit şi au efectuat primul antrenament (în vederea noului sezon competiţional), în sala “Olimpia” Ploiești. În jur de 350 de spectatori au asistat la prima şedinţă de pregătire, a elevilor lui Dado Arnautovic, aceştia antrenându-se cu preparatorului fizic Roland Anzur şi Antrenorul secund Saşa Ocokoljic, fost jucător al ploieştenilor.

Dado Arnautovic a lipsit din cauza inundaţilor din Serbia.

„Alb-albaștrii” doresc să câştige toate cele 3 trofee interne puse în joc (campionatul, Cupa României și Supercupa) și o calificare istorică în cea de a 2 a fază a grupelor din EuroCup.

Cătălin Burlacu, Vlad Negoițescu, Vlad Dogaru, Andrei Ene și Adrian Movileanu, Chris Coooper, Michalis Pelekanos, Drăgan Labovic și Marius Runkauskas au fost primiţi cu aplauze de întreaga asistenţă.

Ceilalţi jucători care au lipsit de la reunire americanii Dee Brown și Jonte Flowers, vor ajunge miercuri la Ploieşti, iar Szijarto și Lee Vor reveni la echipă după acțiunilor de la echipele naționale.

Reunirea şi antrenamentul s-au încheiat cu o şedinţă de autografe.

Amical cu Olimpiakos Pireu?

Campionii pregătesc un “amical de clasă “… un meci cu una din forţele Europei Olimpiakos Pireu, multiplă câștigătoare a zeci de competiții interne şi externe. Dacă cele două echipe vor cădea de acord, vom avea parte de cel mai tare meci amical în baschetul masculin românesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s