Primul caz de Ebola din Prahova ?!?In cursul diminetii de duminica ( n.r. azi ) , in jurul orei 10 , un bărbat in varsta de 51 de ani, din Ploiesti, care a venit in urma cu cateva zile de la munca din Nigeria si a ajuns de urgenta la Spitalul Judetean din Ploiesti dupa ce s-a simţit rău .
Primele simptome si analize indica o suspiciune de Ebola .
Surse medicale din cadrul Spitalului Judeţean ( sectia Primiri Urgente ) ne-au declarat sub protectia anonimatului ca Unitatea de Primiri Urgenţe a fost închisă imediat , bolnavii aflati in unitate fiind direcţionaţi pe loc direct catre secţiile spitalului.
Spitalul Judeţean de Ugenţă Ploieşti a intrat în carantină, fiind aşteptate rezultatele analizelor făcute de laboratoarele de la Bucureşti
După ce medicii l-au consultat pe pacientul venit din Nigeria,( aceasta tara afalndu-se printre cele în care a apărut virusul Ebola ) , cadrele medicale au decisavand în vedere si simptomatologia (temperatură 38,4 grade, scaune cu sânge şi deshidratare) plus starea pacientului, acestia au decis imediat s-l trimita de urgenta la Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Bucureşti.
Alexandru Băloi, managerul Spitalului Judeţean Ploieşti,a declarat pentru jurnalisti ” simptomele pot fi de ebola, dar şi de malarie sau febră tifoidă, un diagnostic urmând să fie pus după efectuarea tuturor investigaţiilor, la Bucureşti. Pacientul a fost transportat la Bucureşti cu o ambulanţă în care s-au putut lua măsuri speciale de izolare a pacientului. ”

Vom reveni cu informatii despre acest caz in cursul serii dupa meciul CSMS Iasi – Petrolul Ploiesti,din cadrul etapei a 3 a … meciul va incepe la ora 19.00 si va fi live pe Look Tv .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s