Fiesta in centru Ploiestiului dupa victoria Petrolului ,la Plzen


După victoria senzaţională a Petrolului de la Plzen (scor 4-1) din returul turului 3 al Europa League, contra cehilor de la Viktoria Plzen, azi noapte suporterii petrolişti care n-au făcut deplasarea în Cehia au declanşat fiesta în centru oraşului Ploieşti, imediat după fluierul final al partidei.

În centru suporterii au cântat şi s-au bucurat preţ de o oră pentru calificarea Petrolului.
Au fost aprinse torţe şi nu a lipsit tradiţionala baia de şampanie specifică marilor victorii ale găzarilor, ţinând cont că cehii au pierdut pe teren propriu doar în faţa unor echipe mari ca FC Barcelona sau Manchester City şi au remizat în faţa celor de la AC Milan, putem afirma cu tărie că Petrolul Ploieşti s-a înscris printre numele mari ale fotbalului european care au umilit-o pe teren propriu pe Viktoria Plzen, acest lucru alimentând bucuria de aseară.

Înainte de fiestă, suporterii petrolişti au urmărit cu sufletul la gură meciul la Pub-ul Lupilor (n.r. The Yell ‘ Wolf Pub) trăind la intensitate maximă orice acţiune a “galben-albastrilor ” şi bucurându-se ca pe stadion de fiecare gol marcat de aceştia.

Alina Ulesteanu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s