Petrolul va fi sustinuta la Plzen de 600 suporteri


Aproximativ 600 de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti svor pleca in  Cehia, pentru a încuraja “lupii galbeni ” în meciul retur  dintre Viktoria Plzeň şi Petrolul Ploieşti, partida contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa League.

Potrivit lui „Sponsoru’” Bogdan Dinu, unul dintre liderii galeriei, ” 600 de suporteri petrolişti vor fi prezenţi la Plzen “.

Meciul dintre Viktoria Plzen şi Petrolul Ploieşti se va desfăşura mâine, începând cu ora 21.00, ora României, pe stadionul „Štruncovy Sady”.

Reamintim că preţul unui bilet este de 27 de lei în peluza stadionului din Plezn, în sectorul rezervat suporterilor oaspeţi.
Pentru doritorii acestor tichete din ţara sau românii aflaţi în Cehia, reamintim că biletele vor putea fi achiziţionate şi în ziua partidei (joi 7 august a.c.) şi în Cehia, în ziua, FC Petrolul Ploieşti rezervând din timp numărul necesar potrivit cererilor fanilor.

Scorul din meciul tur a fost 1-1, “lupii galbeni ” plecând în Cehia cu mult optimism şi cu un moral bun după victoria de duminică, scor 4-1 în campionat cu FC Botoşani.
De partea cealaltă gazdele au şi ele un moral excelent, după victoria cu 3-1 în faţa celor de la Jablonec şi vor încerca să-şi asigure calificarea cât mai repede.
Atenţie… la fel ca la Ploieşti, defensiva lor poate fi depăşită Reznik (fundaşul dreapta) având mari probleme la un joc rapid pe banda sa.

Vom reveni cu detalii despre meciul Viktoria Plzen – Petrolul

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s