Răzvan Lucescu, a susținut azi o conferință de presă inaintea partidei cu FC Botosani de maine


Antrenorul “lupilor ” a vorbit despre meciul de mâine contra moldovenilor dar şi despre partida retur de joia viitoare contra cehilor de la Viktoria Plzen.
Legat de meciul de mâine, antrnorul Petrolului consideră că doar elevii săi pot pierde meciul, diferenţa de valoare dintre Petrolul şi FC Botoşani fiind mare.
Printre alte Adrian Mutu a fost anunţat titular în meciul de mâine, Lucescu precizând că ” Briliantul ” “este căpitanul echipei”.
Mici semne de intreabare sunt legate folosirea lui Patrick N’koyi, congolezul acuzând o accidentare ușoară şi câte minute va juca Astafei, fostul jucător al Oţelului Galaţi va fi folosit în partida de mâine.
” Nu voi schimba chiar jumătate de echipă, dar vor fi modificări, e clar, pentru că trebuie să ţinem cont de intensitatea meciurilor jucate până acum!”, a precizat Lucescu JR.

Răzvan este nemulțumit de ora de disputare a partidei, 17:00, datorită vremii caniculare.

Despre meciul cu Viktoria Plzen

Deşi până la meciul cu cehii, mai este un meci din campionat, Lucescu este convins că Petrolul va marca în returul cu Viktoria Plzen, dar și-a avertizat jucătorii să fie mai atenţi şi să nu repete greşelile din meciul tur, încheiat la egalitate 1-1, cehii egalând în minutul 90 + 1.

Reamintim că meciul dintre Petrolul Ploieşti şi FC Botasani din etapa a doua a Ligii 1 se va desfăşura pe stadionul “Ilie Oana “, mâine 3 august, de la ora 17.00 şi va fi transmis live de Look Tv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s