In curand…MANIFEST LIFE (editia 2 ) Campina 2014


Proiectul MANIFEST LIFE! – EDITIA A II-A continua actiunea de succes pe care Asociatia Frizzly a intreprins-o in anul 2013 , cu scopul de a atrage atentia asupra unui stil de viata sanatos si armonios, prin educatie fizica, nutritie si abordare mentala pozitiva.

O astfel de initiativa s-a dovedit extrem de inspirata si bine primita de locuitorii orasului, care au participat in numar mare la evenimentul din 6 septembrie 2013, dar si la actiunile ce i-au precedat , in cadrul proiectului, timp de trei luni.
Intentia de a perpetua acest proiect si in anii urmatori a venit aproapte de la sine, iar publicul participant – caracterizat de varste diferite, nu doar foarte tineri, asa cum ne-am fi asteptat – asteapta cu bucurie aceasta a doua editie care le va oferi ocazia unei manifestari pozitive , pentru viata, pentru miscare , in aer liber.

Dupa tiparul proiectului precedent, activitatile recreative si de educatie fizica vor fi puse in practica, pe parcursul a trei luni, atat in spatii inchise cat si in interior, familiarizand grupurile participante cu mai multe stiluri de a face miscare si venind ca completare la educatia formala efectuata in scoli.

Vizam varstele tinere, dar nu numai, caci aceste activitati sunt, prin modul in care au fost proiectate, si sursa de inspiratie pentru persoane aflate deja la varsta adulta. MANIFEST LIFE! implica din ce in ce mai multe persoane, reusind ceea ce si-a propus initial, si anume modelarea de comportamente in spiritul respectului pentru viata.

Obiectivele generale ale proiectului, evident, coincid cu cele expuse anul trecut. Desi ne-am atins aceste obiective temporar, actiunile puse in slujba lor nu ar trebui sa fie intrerupte niciodata. Perpetuarea unui gest plin de success duce la reiterarea acestor obiective si la consolidarea lor in mentalul colectiv. Asadar, iata , din nou, obiectivele MANIFEST LIFE, la care se adauga perpetuarea unei activitati de success si popularizarea unei atitudini exemplare pe care municipiul nostru a adoptat-o pentru acest gen de activitati. Acest lucru a atras admiratia altor orase si chiar a inspirit la actiuni asemanatoare in acele zone.

  • Atragerea populatiei de toate varstele catre miscare si educatie fizica – diversitatea si abordarea ludica a anumitor activitati vor crea o atmosfera vie, captivanta, menita sa atraga prin originalitate si divertisment. Se va realiza astfel conceptul de ”edutainment” – educatie prin divertisment, in cazul nostru, educatie fizica ;
  • Promovarea principiilor unui stil de viata sanatos la nivel mental si fizic;
  • Asigurarea unui impact sustinut in randul populatiei ( activitatile in aer liber au avantajul de a face reclama buna sesiunilor ce le urmeaza, si de a asigura prezenta in numar tot mai mare pe viitor);
  • Promovarea legaturii om-natura pentru sanatate – constientizarea rolului pe care il are mediul in sanatatea nostra;

Partener media (on-line ) InfoPloiestiCity

Mai multe detalii aici :

https://www.facebook.com/groups/270577239795959/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s