Guilherme a semnat cu Astra Giurgiu .


foto:sportonlineph.wordpress.com

foto:sportonlineph.wordpress.com

 

După ce zvonurile îl dădeau pe fostul jucător al “lupilor galbeni ” ca si transferat la Steaua acesta a ajuns la o altă echipă care se va “bate ” cu Petrolul pentru câştigarea titlului… Astra Giurgiu.
Astra şi Guilherme au bătut palma în cursul zilei de ieri, brazilianul va debuta probabil joia viitoare în tricoului giurguvenilor, în prima manşă a turului trei preliminar al Europa League, contra cehilor de la Slovan Liberec.
“Mai mult decât de victoria băieţilor sunt mulţumit că am început campionatul cu dreptul. L-am luat pe Guilherme şi vor veni cu siguranţă şi alţi 3-4 jucătoari de valoare”, a declarat patronul astristilor Ioan Niculae, la emisiunea Fanatik.
Guilherme Sitya (24 de ani), a a juns la Astra Giurgiu ca jucător liber de contract, în urmă cu aproximativ două luni, fundaşul dreapata refuzând prelungirea contractului cu Petrolul Ploieşti.
Potrivit surselor, prima de instalare şi suma de contract vor fi anunţate săptămâna viitoare, când fostul “petrolist ” va fi prezentat oficial.
Potrivit site-ului transfermarkt.de. cota lui Guilherme este de 1,8 milioane de euro, brazilianul fiind sezonul trecut cel mai bine cotat jucător al “lupilor galbeni “.
Reamintim că în sezonul 2013-2014 Guilherme Sitya a fost singurul integralist din liga 1, având 45 de meciuri jucate, reuşind şi 4 pase decisive.
Fundașul stânga, s-a născut la Porto Alegre, jucând în trecut la Caxias și Concordia Chiajna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s