Petrolul a fost eliminata din Cupa Ligiifoto:digisport.ro

Petrolul a fost eliminată din Cupa Ligii după ce a pierdut cu 1-0 la Cluj Napoca.
Aseară în optimile Cupei Ligii, la Cluj Napoca Petrolul, a fost învinsă de echipa gazdă, U Cluj cu scorul de 1-0 şi părăseşte competiţia (inventată de LPF) încă din optimi.

Petrolul a început în forţă meciul de pe ” Cluj Arena “, în minutul 7 N’Koyi, a ratat din câţiva metri “ţinta ” după o centrare a lui Beţa.
În minutul 12, Priso a centrat în careu dar atât Gerson cât şi Marinescu n-au ajuns la centare.

Gazdele au revenit în joc, în minutul 15 Kovacs nu-l poate învinge pe Cobrea, portarul “lupilor” a respins excelent.
În minutul 17 Lemnaru scapă singur la 17 metri de poartă, dar Cobrea a ajuns la timp şi l-a blocat pe atacantul “şepcilor roşii “.

În minutul 29 Vlăduţ Morar a pătruns pe partea stângă, a centrat perfect în careu, dar Marinescu nu a ajuns la minge.
În minutul 31, amfitrionii au deschis scorul, Lemnaru a trecut de Gerson în careu, a centrat perfect iar Kovacs, a îndeplinit o simplă formalitate, marcând lejer dintr-o lovitură de cap.
După primirea golului, ploieştenii au forţat în minutul 42 Hoban, expediază un şut puternic din afara careului dar Veselovsky are respins în corner, o minge care se duce sub bară…

1-0 la pauză pentru U şi Răzvan Lucescu era nevoit să trimită în teren “piesele grele “…

Prima ocazie a reprizei secunde a aparţinut “lupilor ” Hoban, în minutul 52 a şutat puternic mingea a zguduit bară laterală, aceasta a ajuns la Patrick N’Koyi, atacantul “găzarilor ” s-a crezut Maradona şi a marcat cu mâna, congolezul “petroliştilor ” a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat (corect) de centralul partidei, Rusandu.

La două minute după eliminarea luiN’Koyi, Priso a şutat puternic dar Veselovsky a reuşit să respingă (minutul 54).

Ultima ” mare ” ocazie a “lupilor ” a fost în minutul 84, Astafei a şutat puternic, dar defensiva gazdelor a respins mingea în corner.

Clujenii puteau duce scorul la 2-0, dar Lemnaru a şutat pe lângă din interiorul careului (minutul 90)

După 3 minute de prelungiri , scorul final a fost 1-0 pentru U Cluj Napoca, “sepciile roşii ” calificându-se în sferturile Cupei Ligii.

U CLUJ: Veselovsky – Jovanovic (R. Ciupe 83), Neag, Emil Ninu, Muşat (Târnăcop 80) – Bucşă, Raul Costin – Boutadjine, Lorant Kovacs (Stojanovic 70), Viveiros – Lemnaru Rezerve: Niculescu, Raul Ciupe, Târnăcop, Lungu, Paulinho, Stojanovic, Jula

PETROLUL: Cobrea – Beta (Astafei 77), Ferreira (De Lucas 60), Satli, Fanchone – Priso, Marinescu, Hoban, Nepamuceno – Morar (Ad. Mutu 60), Nkoyi Kyiabu Rezerve: Bolboasa, Adi Mutu, Peteleu, Astafei, Geraldo, De Lucas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s