Petrolul va avea un adversar dificil in turul 3 preliminar al Europa League .PETROLUL – VIKTORIA PLZEN


foto:radio-resita.ro

Petrolul a avut ghinion la tragerea la sorţii din turul III preliminar al Ligii Europa. Dacă vor elimina formaţia albaneză Flamurtari Vlora, echipa antrenată de Răzvan Lucescu se va duela cu cehii de la Viktoria Plzen, o echipă care a strâns 3 puncte în ediţia precedentă a Ligii Campionilor şi care în februarie 2014 a eliminat-o din şaisprezecimile de finală din Liga Europa pe Şahtior Doneţk (2-1 la Doneţk şi 1-1, la Plzen), formaţia condusă de Mircea Lucescu.

Echipa cehă este antrenată de Duşan Uhrin junior, tehnicianul care le-a pregătit şi pe FC Timişoara şi CFR Cluj. În lotul “roş-albaştrilor” se mai găseşte o figură cunoscută pentru publicul românesc, fundaşul Marian Cisovski, care a evoluat la FC Timişoara.

La Viktoria Plzen au jucat, de-a lungul anilor, nume uriaşe ale fotbalului ceh, precum Pavel Nedved, Petr Cech, Horst Siegl şi Marek Jarolim.

VIKTORIA PLZEN

Anul înfiinţării: 1911 Culori: roşu-albastru Stadion: Struncovy Sady (11.722 de locuri) Antrenor: Duşan Uhrin junior Vedete: Rajtoral, Petrzela, Pilar, Limbersky, Hubnik Palmares: 2 titluri de campioană a Cehiei, 1 Cupă a Cehiei, 1 Supercupă a Cehiei .

Partida tur se va juca la Ploiesti in data de data de 30 iulie,returul fiind în data de 6 august.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s