Petrolul Ploiesti – KS Flamurtari ( din turul 2 preliminar al Europa League ) va fi un meci cu grad „Ridicat“ de risc.Peste 200 de jandarmi ai Grupării Mobile Ploieşti vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre Petrolul Ploieşti şi Flamurtari Vlore, din turul 2 preliminar Europa League, care se va desfăşura joi, 17 iulie pe stadionul Ilie Oană. Meciul este considerat de către autorităţi ca fiind unul cu grad „Ridicat“ de risc.

În cadrul şedinţei de cooperare au fost stabilite toate detaliile cu privire la organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 17.30 doar pe bază de bilete, abonamente şi invitaţii. Aproximativ 10.000 de spectatori sunt aşteptaţi în tribunele stadionului Ilie Oană, potrivit estimărilor organizatorilor.

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi  menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de jandarmi ai Grupării Mobile, poliţişti şi agenţi locali.

sursa:www.jurnalulph.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s