Petrolul Ploiesti a sustinut in aceasta dimineata antrenamentul oficial dinaintea primei manse a turului 2 preliminar al Europa League


„Lupii galbeni „au  susţinut  în această dimineaţă antrenamentul  oficial în dinaintea meciului  contând poentru prima manşă a turului 2 împotriva albanezilor de la SK Flamurtari, partida cu Flamutari urmând a se desfăşura mâine seară joi  pe stadionul „Ilie Oana  „ din Ploieşti .

„ Găzării „ au fost relaxaţi la începutul antrenamentului nelipsind glumele şi   la orice pasă greşită , a unui jucător  , acesta primea o palmă după ceafă  ( în joacă ) de la coechipierii săi.

Reamintim că meciul Petrolul  Ploieşti – KS Flamurtari din turul 2 preliminar al UEFA Europa League se va dispută joi seară ,începând cu ora 19.30 , partida fiind în direct şi pe Digi Sport 1.

Conform lui Răzvan Lucescu ,  petrolistti  nu-şi  vor  privi adversarii cu superioritate , chiar albanezii sunt mai slabi cotaţi .

Antrenorul „găzarilor „l-a remarcat pe mijlocaşul oaspeţilor de mâine,numărul 10 macedonianul Lena ,acesta fiind un jucător fotbalist agresiv .

“Pentru noi urmează etapă a două a acestui an competiţional. În prima parte ne-am pregătit, am avut 5 jocuri amicale, toată lumea s-a implicat, a fost o perioada reuşită. De acum trecem la meciuri oficiale, în UEFA Europa League, o competiţie specială care îţi da senzaţii fantastice. La finalul unei duble mergi mai departe, cresc speranţele. Vom întâlni un adversar mai sab cotat, dar trebuie să fim foarte atenţi, să-i tratăm cu respect. Sunt multe exemple de echipe mici care s-au calificat tocmai din această cauza, a lipsei de respect. Avem dorinţa de a ajunge cât mai departe în Europa League. Vom juca fiecare meci cu gândul să câştigăm, indiferent de adversar şi vom caută să nu facem greşeli simple, care să ne pună în pericol.”, a declarat, miercuri, Răzvan Lucescu, în cadrul conferinţei de presă , care a urmat după antrenamentul oficial .

“Flamurtari preferă să se apere, iar punctul forţe este contraatacul. Trebuie să fim atenţi, să nu dăm nicio şansă adversarului, să jucăm repede, să îi dezechilibrăm şi să nu le dăm şansă să se reorganizeze. Au un număr 10, Lena, agresiv şi cu o foarte bună viziune în joc.”

“În afară lui Sony Mustivar, nu avem alte probleme. Chiar şi el este aproape de revenire, cred că la mijlocul săptămânii viitoare va reveni la antrenamente. Astafei abia a venit, nici nu este pe lista. Este un jucător cu ambiţie, extraordinar din punct de vedere uman, ne va ajută pe parcursul acestui sezon, însă nu şi în acest meci.” A mai declarat Răzvan Lucescu pentru Digi Sport .

În altă ordine de idei,conform surselor Jandarmeriei , meciul dintre Petrolul Ploieşti şi KS Flamutari este  catalogat cu „grad ridicat de risc „.

GALERIE FOTO : 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s