S-au vândut peste 3.000 de abonamente la meciurile de acasa ale “lupilor galbeni ”


S-au vândut peste 3.000 de abonamente! Vă mulţumim!

Interesul suporterilor petroliști pentru noul sezon este impresionant, astfel că astăzi numărul abonamentelor a depășit borna 3.000, fapt ce dovedește că fanii lupilor își pun mari speranțe în anul competițional 2014-2015 și vor să fie alături de favoriți în toate cele 4 competiții: Europa League, Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii.

Importanța stagiunii viitoare se simte din plin și în rândul entuziaștilor suporteri ai Petrolului, care până astăzi și-au achiziționat peste 3.000 de abonamente. Este cel mai mare număr de abonamente vândute până acum în această perioadă a anului, semn că fanii nu vor să rateze niciun meci din cele 4 competiții în care galben-albaștrii vor combate începând cu 17 iulie, când va avea loc, la Ploiești, prima manșă a turului 2 preliminar al Europa League.

Conducerea clubului, jucătorii și staff-ul tehnic al FC Petrolul Ploiești le mulțumesc fanilor care și-au cumpărat deja abonamentele pentru sezonul ce va debuta săptămâna viitoare și își exprimă încrederea că și ceilalți susținători ai echipei vor dori să le fie alături la fiecare meci de pe teren propriu, indiferent de competiție sau adversar.

Vă reamintim că prețurile abonamentelor sunt neschimbate față de sezonul trecut, în plus, abonații vor avea acces și la partidele din Cupa Ligii, competiție înființată începând cu acest an.Abonamentele vor fi vândute doar la casele de ticketing ale stadionului ”Ilie Oană”.

Prețuri abonamente

Sezon          Tur

Peluze                  195 lei        120 lei

Tribuna II             395 lei        230 lei

Tribuna I              550 lei        320 lei

Tribuna 0             950 lei        550 lei

Loc în lojă          6.000 lei

* Abonamentele vor fi valabile atât la meciurile oficiale organizate de către FC Petrolul Ploiești (Liga I, Cupa României, Cupa Ligii și preliminariile Europa League), cât și la jocurile amicale ale ”galben-albaștrilor”, ce se vor desfășura pe stadionul „Ilie Oană”. Exemplu: un abonament pentru tot sezonul va asigura accesul la cel puțin 23 de partide;

**Elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% la procurarea de abonamente, acestea urmând să fie amplasate la Peluza II. Abonamentele pot fi achiziționate pe baza cuponului de pensie, respectiv al carnetului de student/elev, ștampilat și vizat la zi.

*** Abonamentele FAMILY vor fi emise în Sectorul 212, Tribuna II. Copiii sub 12 ani vor avea gratuitate în cazul în care sunt însoțiți de către un părinte deținător de abonament emis pentru acest sector.

sursa:www.fcpetrolul.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s