A fost prins unul dintre autorii talhariei din cartierul ploiestean Malu Rosu


foto:www.max-media.ro

Duminică 6 iulie în jurul orei 15.00, în zona Cimitirului Sovietic de pe Republicii, a fost observat de către poliţişti un tânăr care avea aceleaşi senalmente furnizate ale persoanelor bănuite de tâlhăria de săptămâna trecută, din cartierul malu Roşu, senalmentele indivizilor fiind oferite poliţiştilor în seara evenimentului, după ce victima a fost condusă la secţia de poliţie pentru declaraţii.
Individul, a încercat să fugă spre centrul oraşului, dar în parcul Mihai Viteazu, a fost imobilizat şi condus la sediul Poliției Municipiului Ploiești.

Cercetările sunt continuate  de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale, individul, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Buzău, este bănuit și de comiterea altor infracțiuni de tâlhărie pe raza Ploiestiului.

În legătură cu acest fapt, poliţiştii au luat măsura reținerii sale, preventive pentru 24 de ore, acesta acesta fiind condus în arestul I.P.J. Prahova, apoi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că în seara zilei de 2 iulie a.c. pe o stradă din cartierul Malu Roşu o tânără a fost tâlhărita de doi necunoscuţi, aceştia furându-i de la gât, un lanţ de aur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s