Duminica la Fitness Nico Ploiesti a avut loc evenimentul ” Dance Class cu Emi si Geo ”Duminica 29 iunie a.c.,la sala de fitness Wellness Club Nico ( Fitness Nico Ploiesti ) Geo Dragulin si Emanuel Neagu  ( de la trupa de street dance Steps Crew ) au organizat un ” Dance Class ” , un workshoop dedicat dansului.

Desi au participat putine persoane interesate de dans , evenimentul a reprezentat un succes la acest nivel , regretabil fiind faptul ca ploiestenii nu au inclinatie catre asemenea work-shopp-uri si evenimente organizate in acest scop.

Per total , ” Dance Class cu Emi si Geo ” este un mic pas catre dezvoltarea la nivel local a noilor coregrafii si tehnici in dans,fie dans de societate,popular ,street , samd.

” M – am simțit bine, a fost un vibe dragut, dar se putea si mai drăguț. Sunt putin dezamăgit de micuta noastră comunitate de dansatori deoarece ma așteptam ca sala sa fie mai plină, si sa ne susținem mai mult reciproc, pentru ca oricine are de învățat de la oricine…si cand spun asta vorbesc atât in numele meu cât si in numele colegului si prietenului meu Geo.” a declarat pentru InfoPloiestiCity,Emanuel Neagu ,unul dintre  organizatorii evenimentului .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s