O femeie din Alunis a fost inselata înşelată de doi bărbați care i-au montat jgheaburi la casă


Polițiștii din Aluniș au fost sesizați miercuri de către o femeie din localitate care a reclamat faptul că a fost înşelată de către două persoane necunoscute, care i-au montat jgheaburi la casă.

Inițial, aceștia s-au prezentat la domiciliul persoanei vătămate și i-au propus să-i monteze jgheaburi noi la casă, în schimbul sumei de 30 de lei pentru fiecare metru liniar de jgheab montat.

Cei doi i-au montat 11 m. de jgheab, iar după terminarea lucrării i-au cerut persoanei vătămate suma de 1.400 de lei în loc de 330 de lei cum i-au propus iniţial, invocând faptul că au mai folosit şi alte materiale la confecţionarea şi montarea acestora.

Astfel, aceştia au indus în eroare persoana vătămată, determinând-o să le achite suma de 1.400 de lei, cu 1.070 de lei mai mult decât au convenit iniţial.

După ce şi-a dat seama că a fost înşelată, persoana vătămată a sesizat Poliţia care i-a prins pe cei doi bărbați, ambii din Oradea.

Prejudiciul, de 1.070 de lei, a fost recuperat în totalitate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către polițiștii Postului de Poliţie Comunal Aluniş.

sursa:www.phon.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s