“Lupii galbeni ” au muşcat şi din Dinamo Zagreb. Petrolul – Dinamo Zagreb 2-0 în al doilea amical al verii.


 

foto:fcpetrolul.ro

Petrolul a disputat ieri ( n.r. joi 26 iunie a.c. ) al doilea amical din stagiul de pregătire de la Maribor (Slovenia) şi s-a impus cu scorul de 2-0 împotriva campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb.

Ploieştenii au început meciul în următoarea formulă:
Pecanha – Alcenat, Geraldo, Gerson, Beţa – Romario, Mustivar – Priso, Mutu (cpt), Teixeira – Nkoyi.
“Găzarii ” puteau deschide repede scorul Romario Pires (minutul 10) şutează puternic de la distanţă, dar mingea trece pe lângă poartă.
În minutul 27, Nkoyia reuşit o super acţiune personală dar a şutat peste poartă.
Golul nu a venit nici în minutul 32, Geraldo a încercat un lob peste portaru croat, dar mingea a fost prinsă de acesta.

În minutul 40, Petrolul a deschis scorul, Geraldo i-a păsat perfect lui Mutu, ” Briliantul ” a înscris lejer la colţul lung.
La pauză Petrolul – Dinamo Zagreb 1-0

După pauză, la fel ca în partida precedentă Răzvan Lucescu a a trimis în teren altă formulă de echipă: Cobrea – Beţa, Hoban, Satli, Fanchone – Marinescu, De Lucas – Nepomuceno, Albin, Morar – Tamuz.

În minutul 52, “lupii ” au majorat scorul Mourad Satli a reluat în poartă o centrare perfectă a lui Marinescu.
Ultima mare ocazie a meciului a aparţinut tot ploieştenilor, în minutul 87 Nepomucenco, a şutat slab în braţele portarului croat.

După victoria cu 2-0 în faţa celor de Dinamo Zagreb, “lupii ” se află la al doilea succes consecutiv meciurile în amicalele din Slovenia, după ce în primul meci au câştigat cu 5-0 împotriva celor de la Volga Novgorod.

Următorul joc amical se va disputa duminică, atunci când ploieştenii vor întâlni o altă formaţie din Croaţia, Slaven Belupo.

Pablo De Lucas va fi “lup galben ” până în 2016

Pablo de Lucas şi-a prelungit ieri contractul cu Petrolul pentru încă un an, spaniolul fiind jucătorul “galben -albastrilor ” până în anul 2016.
Mijlocaşul a venit la Ploieşti de la Salamanca în vara anului 2013 şi a jucat 28 de meciuri pentru “lupi ” în prima ligă, având şi un gol marcat.

” Îmi place la Ploieşti, mă simt bine, atmosfera în cadrului clubului este excelentă şi îmi doresc să rămân aici, aşa că am semnat prelungirea actualului contract. Faptul că Petrolul îşi propune în fiecare sezon obiective îndrăzneţe mă motivează şi sunt convins că am luat decizia corectă”, a declarat Pablo de Lucas pentru fcpetrolul.ro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s