PETROLUL PLOIESTI si-a prezentat noul echipament de joc


În prezența presei  și  a circa 50 de fani , „lupii galbeni „ și-au prezentat azi,în cadrul magazinului Nike,din complexul comercial AFI Mall Ploiești ,  noul  echipament  pentru2014-2015 .

Sponsorul tehnic și sportiv este marca Nike și este distribuit prin FF Group RomA¢nia.

Petrolul Ploiești va evolua  in meciurile desfÄsurate pe  Ïlie Oana „ in  culorile tradiționale ale clubului, galben și albastru.

Tricoul de joc  are integrată culoarea albastră în zonă frontala, posterioară și pe manșetele mânecilor, iar culoare galbenă se regăsește pe panourile laterale.

Pentru partidele  de acasă vor fi  disponibile două variante de sorț, unul galben și celălalt albastru, precum și două seturi de jambiere, unul de culoare galbenă și unul de culoare albastră.

La jocurile care se vor dispută în deplasare , „lupii galbeni „ vor avea un echipament complet negru .

Noul echipament al producătorului american , a fost proiectat pentru a oferi jucătorilor cele mai noi inovații tehnologice care să permită îmbunătățirea performanțelor și în același timp să contribuie la protejarea mediul înconjurător.

TEHNOLOGIA NIKE DRI-FIT

Tehnologia Nike Dri-Fit elimină transpirația de la nivelul corpului și o scoate în exteriorul tricoului, unde se evaporă cu rapiditate. Acest lucru le permite jucătorilor să evolueze confortabil la potențialul lor maxim.

NIKE PROTEJEAZĂ MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

 

Nike continuă să pună în prim plan  protejarea mediului înconjurător și din acest motiv echipamentele sunt realizate și de această data din poliester reciclat.

Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi deopotrivă perfor-mante de neegalat și un impact scăzut asupra mediului înconjurător.

Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 18 sticle de plastic. În utimii 4 ani, Nike a folosit peste 2 miliarde de astfel de sticle la producerea echipamentelor de fotbal.

Prin folosirea materialului special realizat din poliester reciclat, Nike a redus consumul de energie a întregului proces de producție cu mai mult de 30%, oferind în același timp echipamente la standarde maxime de confort și calitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s