Corina Ungureanu s-a înscris în PNLpublicat la: 13 iunie 2014
Fosta gimnastă Corina Ungureanu, care a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai, s-a înscris în PNL, iar conducerea filialei Prahova, din aceasta care face parte, vrea să o coopteze în Biroul Politic Judeţean.
Ungureanu, care a mai fost înscrisă în alte două formaţiuni politice, a spus că “de fapt” locul său este în PNL şi că în acest partid a găsit “înţelegere”.
“Mă bucur foarte tare să mă aflu într-un final în locul în care care cred eu că de fapt mi-e locul. Faptul că am decis împreună cu domnul Mircea Roşca, în urmă cu şase zile, că este cazul să mă alătur unei echipe în care eu cred nu de ieri, de azi, într-un proiect la care eu cred că pot să contribui şi să pun umărul nu numai pentru comunitatea din care fac parte, ci şi pentru ţară, pentru că aşa cum am fost construită. Aşa cum am fost educată în urma carierei mele de sportivă, atunci când îţi asumi un lucru trebuie să-l duci până la capăt cu implicare şi cu foarte multă seriozitate. Aici am găsit înţelegere, aici am găsit oameni care m-au ascultat”, a afirmat Corina Ungureanu.
La rândul său, preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a anunţat că vrea să o coopteze pe Corina Ungureanu în structurile de conducere ale PNL Prahova.
Corina Ungureanu a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai, obţinând 27.324 de voturi, reprezentând 0,49% din totalul voturilor valabil exprimate.

sursa:stiriactuale.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s