Fundația RoSmile vă invită la mai multe activități dedicate Zilei Mondiale a Mediului


 

La 5 iunie 1972 a avut loc prima Conferință Mondială a Națiunilor Unite, consacrată problemelor mediului. De atunci ziua de 5 iunie a fost declarată Ziua Mondială a Mediului (World Environment Day).

Cu această ocazie, Fundația RoSmile vă invită la o serie de activități menite să sporească conștientizarea acestei probleme în rândul tinerilor și nu numai. Cei ce vor lua parte la aceste acțiuni vor fi liceenii din Ploiești, însă orice doritor poate participa.

sursa foto: jis.gov.jm

Astfel că, între orele 10:00 și 11:00 va avea loc un marș care să celebreze această zi. Evenimentul sportiv va porni din Ploiești Zona Sud, va trece prin fața Primăriei Municipiului Ploiești și se va opri la Parcul Nichita Stănescu. Aici vor avea loc celelalte evenimente dedicate Zilei Mediului.

De la ora 11:00 va avea loc comedia ”Călătoria” a trupei de teatru Dot Com, o piesă originală semnată de unul dintre voluntarii Fundației RoSmile, Iustin Matei.

Va urma apoi de la ora 12:00 in concurs de pictură care va consta în crearea pe loc a 9 pânze ce vor sta aliniate în fața a noua artiști care vor trebui să le picteze. La fiecare 5 minute fiecare artist va da pânza mai departe către celelalt, până când fiecare va ajunge să lucreze câte 5 minute pe fiecare pânză în parte.

sursa foto: prahova-turism.ro

De la ora 13:00 vizitatorii vor fi invitați la o expoziție de fotografie, ale cărei teme vor fi natura și mediul.

sursa:www.crainicul.ro

Parteneri media : Crainicul.ro  si InfoPloiestiCity (  Prahova zi de zi ).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s