De la 1 septembrie se va inchide magazinul OBI din Ploiesti!


 

Se inchide magazinul OBI din Ploiesti!

Retailerul german de bricolaj OBI, unul dintre cei mai mari jucatori de profil de pe piata europeana de Do It Yourself (DIY), se va retrage oficial de pe piata locala de la 1 septembrie, unde detine un numar total de sapte magazine.

Angajatii companiei germane au primit o instiintare in cursul acestei saptamani potrivit careia de la 1 septembrie retailerul de bricolaj OBIva inchide magazinele, iar o parte dintre acestea vor fi inchiriate de catre un alt retailer.

Informatii legate de un exit al OBI din Romania au aparut la jumatatea lunii martie, cand surse din piata precizau ca nemtii se pregatesc sa se retraga in acest an din Romania, unde au inregistrat pierderi in fiecare dintre ultimii ani incepand cu 2008, cand au deschis primul magazin.

Conform celor mai noi date disponibile pe site-ul Ministerului de Finante, retailerul german OBI a incheiat anul 2012 cu afaceri de 40 de milioane de euro si pierderi de 1,2 milioane de euro. La finele anului 2012, pentru OBI lucrau circa 600 de angajati. OBI detine sapte magazine in Romania – doua in Bucuresti (Berceni si Pallady), Arad, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Sibiu.

sursa:www.ph-online.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s