Evenimentul caritabil PHILHARMONIC TASTE pentru Organizația Umanitară CONCORDIA


Foto: Copyright Philharmonic Taste

Vineri, 30 mai, ora 19:00, la Biblioteca Națională din București, va avea loc Evenimentul muzical PHILHARMONIC TASTE, o premieră în România, organizat de CONCORDIA împreună cu Ambasada Austriei la București. Toate fondurile obținute vor fi folosite pentru susținerea celor peste 400 de copii și tineri pe care Organizația Umanitară CONCORDIA îi ocrotește în România.
Foto: Copyright Philharmonic Taste

În cadrul evenimentului, Dl Andreas Grossbauer, inițiatorul conceptului PHILHARMONIC TASTE, va oferi invitaților o seară specială în care piesele muzicale cântate live sunt alese în acord cu meniul și vinurile servite.
Astfel de concerte au avut loc în marile orașe ale lumii precum New York, Tokio și Viena.

Un moment special va fi oferit de copiii și tinerii din CONCORDIA care alcătuiesc orchestra de suflători, Orchestra Trandafirilor. Ei vor interpreta în deschiderea evenimentului câteva piese clasice din repertoriul internațional.
O altă atracție a serii va fi o tombolă pentru două bilete la a 74-a Ediție a Balului Filarmonicii din Viena din 2015 cu o noapte de cazare la renumitul Hotel Sacher din Viena pentru două persoane, precum și alte premii.

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală, apolitică și nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea și reintegrarea socială, școlară și profesională a copiilor și tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă. În prezent, CONCORDIA ocrotește peste 400 de copii şi tineri în casele și locuinţele sale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, Judeţul Prahova. De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s