U Mobitelco – CSU Asesoft 75-74Imagine

U Mobitelco: Medvedj, Hargrove, Cuic, Silvășan, Baciu

CSU Asesoft: Popovic, Mohammed, Guțoaia, Krapic, Lee

Campionii au făcut un al doilea pas greșit în seria semifinală cu U Mobitelco, anulându-și astfel posibilitatea de a desluși misterul calificării în ultimul act, în urma „dublei” din Ardeal. Condusă cu 2-1, la general, CSU Asesoft nu mai are decât alternativa victoriei, joi seară, pentru a putea trimite seria în joc decisiv.

Cu bateriile încărcate după o săptămână de pauză, și încurajați de un public incandescent, clujenii au avut un start bun de partidă, în care americanul Hargrove a beneficiat de libertate de exprimare. Mai atenți în planul recuperărilor ofensive și, totodată, cu un plus de viteză în atac, ardelenii au dus scorul la 16-11 (min 6), obligându-l pe Arnautovic să ceară „time-out”.

Fără Mohammed, retras pe bancă după ce a contabilizat foarte ușor două greșeli personale, campionii au afișat destule probleme în planul construcției, asta și din cauza marcajului strâns al gazdelor. De altfel, doar finlandezul Lee a părut capabil să „absoarbă” presiunea adversarilor direcți, Kuburovic sau Baciu nereușind să-l „scoată din priză” pe centrul Asesoftului. Cele 12 puncte marcate de Lee în tot atâtea minute nu s-au văzut însă și pe tabelă, la ușoara stare de crispare din jocul campionilor contribuind și precizia din acțiune a elevilor lui Dorin Pintea.

După o primă repriză destul de ștearsă, Mohammed a ieșit la rampă în sfertul 3 printr-un slam-dunk în forță, care a „paralizat” defensiva clujeană, urmat de o reușită din downtown: scor 44-36 (min 24). Mult mai preocupați de defensivă, pentru a beneficia, astfel, de mai mult spațiu în atac, „alb-albaștrii” au trecut la conducere chiar înaintea ultimelor 10 minute, printr-un „buzzer” al lui Adamovic. Finalul a fost unul pe muchie de cuțit. Sparks și Silvășan au readus gazdele la conducere, 64-62 (min 37), Mohammed și Adamovic au venit cu răspunsul, dar, până la urmă, Clujul a tranșat duelul în favoarea sa: 75-74. Cât noroc, câtă neșansă …

sursa:csuasesoft.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s