A început campania de dezinsecţie în Ploieşti


Primăria municipiului Ploieşti aduce la cunoştinţă cetăţenilor că activitatea de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie pe domeniul public al municipiului Ploieşti se desfăşoară conform graficului încheiat între municipalitate şi operatorul acestui serviciu.

Programul acţiunilor de acest gen a demarat în luna aprilie, când s-au efectuat lucrări de profil atât pe domeniul public cât şi la nivelul unităţilor de învăţământ aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti. Produsele folosite au fost: Detral Super, K-othrine pentru combaterea larvelor adulte şi Biolarkim 14 pentru combaterea larvelor.

În acest context, ploieştenii sunt informaţi că joi, 22 mai 2014, începând cu ora 05.00 se va continua activitatea de dezinsecţie pe toate străzile oraşului dar şi în incinta Parcului Memorial „Constantin Stere”. Tratamentele respective se vor derula în funcţie de condiţiile meteorologice. Facem precizarea că, pentru o eficienţă crescută, activitatea de dezinsecţie trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public cât şi privat.
Săptămâna viitoare va demara şi o acţiune unitară împotriva căpuşelor, prioritate având unităţile sanitare, de învăţământ, locurile de joacă şi parcurile.

sursa:phon.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s