4 suporteri a lui Vitesse vor veni să susţină in aceasta seara , Petrolul Ploiesti în derby-ul cu Steaua.Ce înseamnă a fi suporter adevărat şi în acelaşi timp să ai mentalitate de ultras şi fair play…

Pe lângă surpriza din Europa League din vara trecută Petrolul prin fanii săi a reuşit să stabilească o conexiune aproape ireală între cluburile de fotbal din liga 1.

Suporterii FC P (cele mai frumoase şi iubite iniţiale din fotbalul romanesc ) au dovedit la Ploieşti şi la Arnhem, ce înseamnă pasiuneapentru “lupii galbeni “.

Dinnefericire  la meciul tur dintre Petrolul şi Vitesse Arnhem un fan al olandezilor a decedat pe o terasă din centrul Ploiestiului în ziua meciului, acest lucru aducând rumoare şi regrete printre fanii celor două echipe, galeria petrolistă fiind alături de familia acestuia şi “colegii ” săi la începutul meciului printr-un banner cu mesajul ” RIP Vittesse suporters “.au-facut-un-gest-emotionant-pe-loc-fanii-petrolului-au-aratat-ce-inseamna-respect-chiar-pe-stadionul-din_1

Imediat, fanii olandezi au apreciat gestul peluzei petroliste şi au promis că vor susţine Petrolul Ploieşti, de fiecare dată când vor avea ocazia.

Gestul  olandezilor, este cu atât mai mare si mai frumos  încât Petrolul a eliminat Vitesse Arnhem din Europa League, câştigând în Olanda şi calificându-se în Play -offul Europa League.

Fără niciun fel de supărare şi “ură “, batavii au rămas alături de fanii Petrolului (“fraţii lor din România “) şi nu doar din vorbe.

La un meci din campionatul olandez l-au susţinut pe Hamza, după acel conflict cu Radu Mazăre  şi vor susţine în această seară Petrolul, din tribunele stadionului ” Ilie Oană”, în derby-ul cu Steaua.

Aseară, “vitessisti ” au fost invitaţi de suporterii “lupilor galbeni ” la Yell Wolf Pub, la o bere ca între prieteni şi suporteri.

Biletele la meci le-au fost procurate, din timp, de fanii petrolişti, astfel încât cei patru olandezi (printre ei aflându-se şi o fată) vor fi asista la cel mai grandios spectacol oferit de o galerie din România, în istoria ligii 1.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s