“Scandalul silicoanelor” a ajuns și la Ploiești.


Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi cei ai Casei de Asigurări de Sănătate Prahova sunt în control pentru mai multe zile la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Controlul a fost demarat de Ministerul Sănătăţii în 177 de unităţi medicale din țară, printre care şi Spitalul Judeţean de Urgență din Ploiești, ca urmare a scandalului izbucnit la Spitalul de Arşi din Bucureşti, unde au avut loc mai multe operaţii estetice, pe baza unor alte diagnostice, care erau decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Controlul din Ploiești este efectuat la nivelul mai multor secţii, respectiv Chirurgie Plastică – Secţia Arşi, ORL şi Compartimentul de Obstetrică Ginecologie.

„Începând de ieri s-a format şi la nivelul judeţului Prahova o echipă mixtă de control, formată din reprezentanţi ai CAS Prahovane şi DSP Prahova. Au fost puse la dispoziţie toate documentele solicitate ”, a precizat Alexandru Băloi, managerul Spitalului Judeţean Ploieşti.

Declaraţia integrală a managerului unităţii spitaliceşti o puteţi urmări aici : http://www.phon.ro/scandalul-silicoanelor-a-ajuns-si-la-ploiesti-control-la-spitalul-judetean-video.html

sursa:phon.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s