Suntem toti uniti pentru FC P ! Hai sa facem un efort pentru cea mai tare coregrafie din istoria ligii 1 .


 Suporterii Petrolului Ploieşti mai au nevoie doar de 1200 de euro pentru a acoperi toate costurile coregrafiei care va fi pusă în scenă la ultimul meci de pe Ilie Oană, împotriva Stelei Bucureşti. Va fi cea mai spectaculoasă coregrafie din istoria unor astfel de momente, dar pentru finalizarea acestora, iubitorii de Petrolul sunt aşteptaţi la Yell Wolf Pub pentru a dona, după posibilităţi, banii necesari pentru concretizarea acestui proiect.

De asemenea, fanii mai au nevoie de 10 litri de vopsea neagră, 10 litri de vopsea albă, 5 litri de vopsea galbenă, 5 litri de vopsea albastră şi diluant. Cine poate aduce vopsea, este rugat să o lase la intrarea de la Tribuna 0, la portar.

În afara adunării materialelor necesare, suporterii Petrolului au muncit zilnic, ore în şir, pentru realizarea coregrafiei. Ei au dat asigurări că momentul imaginat de ei va fi cel mai frumos care a existat vreodată pe un stadion de fotbal din România!

– See more at: http://www.jurnalulph.ro/sport/8816-un-ultim-efort-pentru-cea-mai-frumoasa-coregrafie-din-istorie.html#sthash.MFYJ6AV3.Oo73XFJL.dpuf

sursa:jurnalulph.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s