CSU Asesoft Ploiesti in semifinale. Energia Rovinari – CSU Asesoft 69-87 (40-36)Energia: Watson, Troupe, Stefan, Milosevic, Djapa
CSU Asesoft: Popovic, Gutoaia, Mohammed, Burlacu, Tica

La adapostul unui avantaj consistent, luat dupa primele doua partide din Sala Olimpia, campionii au inchis seria cu Energia Rovinari la chiar primul joc disputat la Tg. Jiu. Ploiestenii s-au impus cu 87-69 si s-au calificat in penultimul act al play-off-ului, unde vor intalni invingatoarea dintre CSU Sibiu si U Mobitelco, “vulturii” conducand cu 2-1 dupa disputarea primelor 3 intalniri.

Arnautovic i-a pregatit o surpriza omologului sau, Radu Stroescu, in debutul partidei, prin trimiterea din primul minut pe teren a lui Tica, in detrimentul finlandezului Lee. Sarbul a pus primele puncte pe tabela in dreptul Asesoftului, insa gazdele au dominat sfertul inaugural, in care Milosevic si Djapa au lovit de la semidistanta, dar si din spatele semicercului, pentru a le oferi gorjenilor un avantaj de o posesie, scor 21-18, in minutul 10. Echilibrul a persistat pana la pauza, chiar daca Stroescu si-a asumat riscul de a-l pastra pe parchet pe Milosevic, care contabilizase deja 3 greseli personale.

Mai proaspeti si mai inspirati la finalizare, dar si cu o banca de rezerve care sa le ofere solutiile optime, campionii au rasturnat tabela in partea secunda. Popovic si Adamovic i-au limitat optiunile lui Watson, iar Burlacu a luat deciziile ideale in momentele importante, pentru 56-66 (min 30). Chiar daca Troupe a incercat de multe ori de unul singur sa readuca Energia in joc, ploiestenii au continuat sa se distanteze in mod constat in sfertul decisiv, iar Arnautovic i-a trimis in teren si pe Movileanu, Negoitescu si Dumitrescu. Primul a bifat chiar doua cosuri din actiune si a ambalat victoria Asesoftului cu scorul de 87-69, “alb-albastrii” asteptand acum deznodamantul seriei dintre CSU Sibiu si U Mobitelco, pentru a-si afla adversara din semifinale.

sursa:www.csuasesoft.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s