Caravana Pretuieste Viata si Andreea Marin vin in Ploiesti


Timp de aproape doua luni (mai și iunie) Caravana Prețuiește Viața va ajunge în 14 din cele mai mari orașe ale tării.

In 17 Mai, ora 18.00, Caravana Prețuiește Viața și Andreea Marin vin în Ploiești.

Găzduit de Sala Europa a Consiliului Județean Prahova, evenimentul aduce multe premii, surprize și concursuri pentru mamele aflate în sală.

De asemenea, câștigătoarele vor beneficia de o sesiune foto inedită, dar și de fotografii alături de Andreea, autografe și bucurii cu care se vor întoarce acasă, la îngerașii lor.

În plus, în cadrul evenimentului, va avea loc câte o tragere la sorti pentru Tabăra Naturii. Va fi desemnat un câştigător (1 pentru fiecare oraş din caravană) care va intra în posesia premiului constând într-un loc în Tabăra Naturii alături de Andreea Marin și sesiune foto cu Andreea Marin pentru calendarul Îngeraşul 2015.

Pentru că locurile sunt limitate, chiar dacă evenimentul se desfășoară în Sala Europa a Consiliului Județean Prahova, nu trebuie pierdut timpul! Intrați pe https://apps.facebook.com/pretuieste-viata sau apăsați pe iconița dreptunghiulara de sub cover (imaginea de deschidere a acestei pagini de facebook) numita Caravana Prețuiește viața și astfel intrați în aplicația complexă care vă permite să aflați informațiile necesare si sa vă distrați în același timp, având o miza frumoasă!

Parteneri locali ai acestui eveniment sunt: Consiliul Județean Prahova, Colegiul National al Asistenților Sociali – Sucursala Prahova si Asociația pentru Inițiativa și Dezvoltare Continuă.

sursa:www.ziarulprahova.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s