VOTEAZA PERFORMANTA ! VOTEAZA CORINA UNGUREANU PENTRU PARLAMENTUL EUROPEI. CORINA UNGUREANU A FOST PRIMITA,IERI,CU APLAUZE SI SIMPATIE LA IASI


In capitala Moldovei  ,Corina Ungureanu a  primit mii de semnaturi de sustinere si a  fost intampinata, asa cum se  astepta, cu multa simpatie.
Aceasta a mers in zona centrala a orasului si, apoi, in Copou. A vorbit cu sute de oameni de toate varstele. Cel mai mult i-a placut felul in care i-au vorbit tinerii din Iasi ,campioana noastra  le-a vorbit despre planurile sale si le-a promis  ca este  alaturi de ei si de toti tinerii din tara si ca va  face tot ce depinde de ea  pentru ca tinerii din Romania sa beneficieze din plin de facilitatile pe care Uniunea Europeana le ofera , prin Programul ” Erasmus Plus” , tinerilor din toate cele 28 de State Membre.
” Inca o data, le multumesc din suflet iesenilor pentru caldura cu care m-au intampinat azi! Si , desigur va multumesc si voua, prietenilor mei de pe facebook, pentru ca ma insotiti pretudindeni! ”
Azi ,Corina va fi  in Pascani, Suceava si Botosani.
Reamintim ,ca o parte din echipa sa de campanie  a ramas acasa, in Ploiesti. Azi, urmand a merge prin localitatile de pe Valea Prahovei, vizitand Campina, Comarnic, Sinaia si Busteni. Si ei fiind  primiti cu bratele deschise peste tot.
” Le multumesc prahovenilor!” a declarat pe pagina sa de facebook ,Corina Ungureanu .
Alte detalii pe pagina de facebook : www.facebook.com/corina.ungureanugympage sau pe site-ul www.corinaungureanu.ro

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s