Campionii si-au luat revansa. CSU Asesoft – Energia Rovinari 91-65 (42-32)


CSU Asesoft – Energia Rovinari 91-65 (42-32)

CSU Asesoft: Popovic, Mohammed, Guțoaia, Burlacu, Lee
Energia: Watson, Troupe, Darby, Milosevic, Jazvin

Nu a mai fost loc pentru surprize în Sala Olimpia, la primul duel din sferturi dintre CSU Asesoft și Energia Rovinari. O primă secvență excelentă atât în plan ofensiv, cât și defensiv, dar și unele decizii pripite ale adversarului în momentele cheie au făcut ca ploieștenii să controleze ostilitățile pe întreaga durata partidei, pentru o victorie clară, cu 91-65.

După ce nu au înscris niciun coș din spatele semicercului, din 23 de tentative, la meciul din semifinalele Cupei României, campionii au început mai prudent partida de vineri seară. Arnautovic a ordonat un joc așezat, în care combinațiile dintre Popovic și Lee au destabilizat deseori defensiva Energiei. Mohammed a rupt blestemul aruncărilor de la distanță în minutul 7, scor 17-5, iar până la finalul primului sfert, „alb-albaștrii” au reușit să se distanțeze la 24-10.

Puși la respect de jucătorii Asesoftului, băieții lui Radu Stroescu au încercat să revină pe mâna lui Jazvin. Centrul oaspeților a făcut destule „stricăciuni” în spațiul de 3 secunde, unde Arnautovic a impus o rotație activă în încercarea de a tăia elanul Energiei. Mohammed, pe contraatac, și Burlacu, de la libere, au adus ultimele puncte ale primei reprize, scor 42-32, asta chiar dacă ambele echipe au mai beneficiat de două atacuri pentru a modifica tabela.

Cele 3 greșeli personale contabilizate de Watson în debutul părții secunde l-au obligat pe Stroescu să meargă pe mâna lui Tudosă, iar Energia nu a mai avut aceeași exprimare în ofensivă. De acest lucru au profitat campionii, care au taxat imediat impreciziile gorjenilor și, la capătul unor contraatacuri finalizate de Lee și Mohammed, dar și a unei „treițe” a căpitanului Burlacu au dus scorul la 62-42 (min 27).

Continuare 

sursa:www.csuasesoft.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s