Târgul de Bunătăți aduce la Ploiești Shopping City produse tradiționale pentru Paște


Ploiești Shopping City își așteaptă vizitatorii până pe 19 aprilie la Târgul de Bunătăți Tradiționale cu produse pentru Paște, precum preparate din carne, dulciuri, dar și obiecte de artizanat specifice Sărbătorilor Pascale. În plus, copiii sunt așteptați în continuare la Fabrica de Ciocolată, iar părinții pot participa la Tombola cu premii instant.
Produse tradiționale românești la Târgul de Bunătăți
Comercianții veniți din țară vor aduce la Ploiești Shopping City produse tradiționale pentru Paște, precum preparate din carne de miel, pastramă de oaie, brânzeturi, ouă, vin sau dulciuri. Din oferta acestora, nu vor lipsi nici pasca cu brânză și stafide, cozonacii, kurtos, halvaua sau ciocolată de casă.
Cadouri de Paște de la mesteșugarii artizani
În plus, vizitatorii vor găsi în cadrul târgului și obiecte de artizanat lucrate de artiști special pentru Sărbătorile de Paște. Cei care își doresc să facă un cadou celor dragi sau care vor să decoreze masa de diminică cu decorațiuni specifice pot găsi aici diverse obiecte de artă decorate manual, ouă din fetru sau din lemn.
Târgul este deschis zilnic la Ploiești Shopping City până pe 19 aprilie, între orele 09:00 – 21:00 în perioada 16 – 18 aprilie și între orele 09:00 – 19:00 în ziua de 19 aprilie și este amplasat la intrarea în Carrefour.
Fabrica de Ciocolată și Premii instant la tombola de Paște
Ploiești Shopping City găzduiește și Fabrica de Ciocolată până pe 3 mai și organizează ateliere creative pentru copii unde micuții vor învăța cum să orneze prăjiturelele cu glazură și bomboane colorate sau să construiască cu Lego.
Cei care vizitează Ploiești Shopping City în această perioadă se pot înscrie în continuare și la tombola specială de Paște cu premii instant. Clienții pot participa până pe 27 aprilie prin cumpărături de minim 200 de lei în oricare din magazinele din Ploiești Shopping City.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s