Comunicat de presa.Liderul pieței de brânzeturi din România relansează Cașcavalul Hochland printr-o nouă campanie de comunicare.


 

Caşcavalul Hochland – produs din lapte românesc, cu rigoare germană

 Aceasta îi invită pe consumatori în “bucătăria caşcavalului Hochland”, unde vor descoperi cum se prepară produsul și care este parcursul acestuia de la fermă până pe mesele românilor.

Multe dintre fermele din această zonă colaborează de ani de zile cu Hochland și s-au dezvoltat împreună cu compania noastră. E nevoie de muncă de echipă pentru ca în final să reușim să facem cel mai bun cașcaval, din cel mai bun lapte. În 2009 am pus bazele unor programe de investiții, de consiliere și de dezvoltare a fermelor cu care colaborăm, iar astăzi avem zeci de povești de succes și ne mândrim cu faptul că laptele românesc din care producem Cașcavalul Hochland este de cea mai bună calitate”, a precizat Dorin Maxim, Supply Chain Director Hochland România.

Povestea Cașcavalului Hochland începe în circa 230 de ferme de vaci din zona Târnavelor. Laptele proaspăt colectat de la aceste ferme se transformă la Sovata în Cașcavalul Hochland, cu un gust bun, lăptos și consistență fină, cremoasă, după o rețetă autentică, ce folosește numai ingrediente naturale.

Această rețetă este folosită încă din 1975, în fabrica de la Sovata, unde lucrează acum în jur de 150 de oameni. Odată cu preluarea de către Hochland, în 1999, expertizei locale i s-a adăugat rigoarea germană, care aduce cu sine garanția unui produs superior din punct de vedere al calității și siguranței alimentare.

Rețeta a rămas aceeași de la începuturi, dar în “bucătăria Cașcavalului Hochland” au apărut de-a lungul timpului multiple inovații: primul cașcaval feliat din România şi primul sortiment de caşcaval “light”.

Astăzi, Cașcavalul Hochland oferă multe sortimente, potrivite pentru orice ocazie și pentru orice gust: cașcaval bloc, rotund sau felii, Clasic, Afumat sau ‚Light’, la gramaje de la 150g la 1450g, cu un ambalaj practic, cu sistem de deschidere modern, de tip “easy open”.

Lider incontestabil pe segmentul brânzeturilor din România, Hochland se mândreşte cu o prezenţă de 20 ani pe piaţa locală, numele său fiind sinonim cu inovaţia permanentă şi calitatea garantată a produselor oferite. În România, Hochland deţine două unităţi de producţie proprii, la Sighişoara și la Sovata. Cașcavalul Hochland are una dintre cele mai ridicate ponderi în vânzările companiei, iar la nivelul întregii piețe cașcavalul este vedeta brânzeturilor, având cea mai mare pondere în totalul brânzeturilor vândute în comerţul organizat din România.

Web: www.practice.ro

Facebook: www.facebook.com/ThePracticeRomania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s