S-a rupt ” blestemul remizelor ” . PETROLUL – Gaz Metan Medias 2-0


 

VIDEO Petrolul - Gaz Metan 2-0. Albin și Mustivar au adus prima victorie a lui Lucescu jr. la Ploiești

Petrolul a spart gheața. A obținut prima victorie sub comanda lui Răzvan Lucescu, 2-0 cu Gaz Metan. “Lupii galbeni” au fost încurajați din tribuna de accidentatul Mutu, în timp ce medieșenii au avut și ei un suporter de lux în persoana brazilianului Eric.

După o primă jumătate de oră jucată pe contre, ploieștenii au reușit să deschidă scorul prin Juan Albin. Uruguayanul a reluat în plasă, din cădere, centrarea lui Teixeira. Avantaj de un gol pentru trupa lui Răzvan Lucescu, însă Gaz Metan a căutat egalarea imediat după pauză. Robertson a șutat puțin pe lângă vinclu din lovitură liberă, apoi Frăsinescu a reluat în brațele lui Pecanha în urma unui corner.

Petrolul a ripostat imediat: Teixeira a fost servant pentru Walter Fernandez, dar voleul acestuia nu și-a atins ținta. Iar la faza următoare, Sony Mustivar a majorat diferența cu o lovitură de cap puternică, însă a plătit scump bucuria de dupa înscrierea primului său gol în campionat. A văzut al doilea galben și a fost eliminat.

Medieșenii au încercat să profite de omul în plus, dar Pecanha a reușit o paradă la lovitura liberă executată de Ciprian Petre. Chiar dacă oaspeții au luat cu asalt poarta adversă, cea mai mare ocazie de gol a aparținut Petrolului prin Tamuz. Scor final 2-0 pentru ploieșteni, care speră în continuare la locul 2, ocupat de Astra, echipă care are patru puncte avans.

sursa:www.digisport.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s