Corina Ungureanu si-a lansat cartea autobiografica ” Povestea mea”


P1120631Sambata ,12 aprilie a.c.,cunoscuta gimnasta Corina Ungureanu si-a lansat cartea autobiografica “ Povestea mea”.
Inconjurata de prieteni,echipa sa si fostii sportive Alexandra Dedu si Monica Rosu,campioana la gimnastica si una dintre cele mai apreciate sportive din Prahova respectiv din tara,Corina Ungureanu a fost emotionata,modesta,sincera si zambitoare.
La lansare a tinut sa multumeasca intregii echipe,colegilor ,prietenilor,jurnalistilor Catalin Tolontan si Cristian Topescu sin nu in P1120655ultimul rand celor care i-au fost aproape in fiecare moment al vietii.
“Le mulţumesc tuturor acelora care m-au încurajat să scriu”, a prefaţat întâlnirea cu cititorii Corina Ungureanu.

Lansarea a inceput cu un speech al Corinei Ungureanu si al fostului ziarist local Marcel Apostolescu ( prieten si collaborator al campioanei ),a urmat o demonstratie de gimnastica ritmica a gimnastelor de la CSM Ploiesti si s-a incheiat cu o sesiune de autografe si poze .

In curand ,doritorii pot achizitiona cartea de la magazinul de sport P1120703P1120603Dechatlon Ploiesti,pretul unui volum fiind de 25 lei.

“Ce este curajul? Să leşini cînd ţi se ia sînge sau să repeţi, într-un singur antrenament, de 200 de ori o Danilova pe bîrnă, rotaţia aceea fără mîini, care vazută la televizor îţi strînge inima? Să te scurgi de teamă pentru o bobiţă de sînge sau să îţi înfrunţi frica de a-ţi frînge coloana? Pentru Corina Ungureanu să fii curajos le cuprinde pe amândouă. Autoarea nu şi-a propus exerciţii literare. A rămas firească, aşa cum Belu, Bitang şi multi alţi oameni au fost fireşti cu ea de-a lungul timpului. Aşa cum ea însăşi s-a încăpăţînat să fie normală în trecerea de la gloria sportului la încercarea de a face politică. În poveştile Corinei, întotdeauna se întamplă ceva, întotdeauna răsare un gînd, un personaj, o amintire. Şi nimic nu e prilej de ruşine, ci de mărturisire, de sinceritate şi de gust frust al vieţii”.
Cătălin Tolontan.
. “Corina Ungureanu şi gimnastica. O relaţie frumoasă. O iubire care a durat mulţi ani. Câţi ani? Veţi citi cartea pe care o aveţi în mână. Veţi afla momentele de succes trăite de Corina cu mare intensitate, dar şi clipele de nefericire din viaţa unei gimnaste”. Cristian Ţopescu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s